Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

BOSCH sušilni stroj s toplotno črpalko WTX87K01BY

890,00 

Dostava izdelka: 5-7 delovnih dni

Garancija: 5 let

Šifra: WTX87K01BY Kategorije: ,

Opis

Sušilni stroj AutoClean s funkcijo parne obdelave Iron Assist olajša nego perila in zmanjša potrebo po likanju.

  • Tehnologija Auto Clean brez filtra v vratih: preskočite redno čiščenje ostankov vlaken in niti in ohranite najvišjo energijsko učinkovitost.
  • Iron Assist: parna obdelava, ki zmanjšuje gube, in vaš kup za likanje.
  • AutoDry: samodejno posuši do želene stopnje suhosti.
  • Dizajn AntiVibration: izjemno stabilen in neverjetno tih po zaslugi posebne zaščite proti vibriranju.
  • Podnebju prijazno sušenje z okolju najbolj prijaznim sredstvom (R290).

Tehnologija Auto CleanNaši sušilni stroji s tehnologijo Auto Clean odpravljajo potrebo po filtru v vratih. Namesto tega se ponašajo s samodejnim sistemom za odstranjevanje ostankov vlaken in niti. S tem se lahko izognete čiščenju filtra po vsakem sušenju in še vedno ohranjate najvišjo energijsko učinkovitost. Ostanki vlaken in niti so samodejno odpihnjeni v spodnji del naprave, kjer obstanejo v posebnem predelku, ki zahteva praznjenje šele po približno 20 ciklih**FN_160CYCLES_EU392/2012_ALL. Za udobje, kot si ga lahko le želite.        *Na podlagi 160 ciklov na leto v standardnem programu za bombaž v skladu z Uredbo EU 392/2012. Vrednosti se lahko razlikujejo glede na uporabo.

Programi Iron AssistKup perila bo manjši že z enim samim pritiskom tipke. Iron Assist uporablja naravno parno meglico za glajenje posušenega perila – in ugotovili boste, da nekatere kose sploh ni treba likati. Idealen je za jakne, poslovne srajce in celo obleke.

AutoDryV sušilni ali pralno-sušilni stroj naložite do deset kilogramov perila in AutoDry ga bo obdelal na želeno raven suhosti – ne glede na to, ali želite dovolj suho za likanje ali ekstra suho in pripravljeno za zlaganje. Senzorji nenehno merijo temperaturo in preostalo vlago ter oblačila ščitijo pred previsokimi temperaturami in prekomernim sušenjem. Naj bo vaše perilo vsakič popolnoma suho.

Dizajn AntiVibrationInovativne stranske stene AntiVibration so posebej zasnovane, da nudijo večjo stabilnost in optimalno omilijo vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, po zaslugi česar so sušilni stroji Bosch tako tihi, da lahko med ciklom delovanja izvedete tudi tiho in mirno uro joge.

Okolju prijazen plinNaši novi sušilni stroji so opremljeni z novim in okolju bolj prijaznim hladilnim sredstvom, R290. To je najbolj okolju prijazno naravno hladilno sredstvo na svetu, ki je na voljo na tržišču.

ComfortControlIntuitiven uporabniški vmesnik in LCD zaslon vam omogočata popoln pregled in zagotavljata otročje lahko upravljanje.

 

Občutljiv sistem sušenjaPo zaslugi občutljivega sistema sušenja se perilo posuši z blagim toplim zrakom, ki prihaja z vseh strani, zaobljena oblika reber Soft pa poskrbi za to, da se perilo v stroju nežno premeša in ne leži plosko na tkanini prijazni površini bobna. Rezultat je mehko perilo brez gub.

Allergy PlusNeustrezno oprana oblačila pogosto vsebujejo alergene, ki lahko povzročijo draženje kože. Zato smo razvili AllergyPlus, ki učinkovito zmanjša kar največjo možno količino ostankov alergenov. S tem boste zmanjšali prisotnost cvetnega prahu, živalskih dlak in prašnih pršic v vaših oblačilih.  Program je idealen za alergike in tiste z občutljivo kožo.

Anti-crease: perilo se ob zaključku programa avtomatsko zrahlja in se ne mečka.

Hitro sušenje 40’Hitro sušenje v 40-ih minutah, primerno za manjše količine sintetičnih vlaken in tankih tkanin, izjemno natančen sistem upravljanja temperature ter spremljanje stopnje suhosti in vlažnosti oblačil v realnem času omogočajo, da oblačila nadenete takoj po zaključku sušenja.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Dodatne informacije

Znamka