Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

BOSCH sušilni stroj WTX87KH1BY

970,00 

Dostava izdelka: 5-7 delovnih dni

Garancija: 5 let

Šifra: WTX87KH1BY Kategorije: ,

Opis

Serie 8, Sušilni stroj s toplotno črpalko, 9 kg, WTX87KH1BY

Iron Assist: dodatna nega s paro, s pomočjo katere zgladite suho perilo ali celo preskočite likanje.

Kup perila bo manjši že z enim samim pritiskom tipke. Sušilni stroji Bosch AutoClean so opremljeni s funkcijo za obdelavo suhih oblačil s paro, tako da lahko obseg likanja zmanjšate ali se mu kar v celoti izognete. Naravna meglice prodre v predhodno segrete tkanine in vidno zgladi perilo. Izbirate lahko med tremi programi s predhodno določeno količino pare, ki so optimizirani za različne tipe perila, na primer moške obleke, ki ste jih oblekli le nekajkrat, oziroma srajce ali bluze. Najbolj priročen način za pranje perila.

Po zaslugi avtomatske tehnologije odstranjevanja kosmov lahko preskočite čiščenje filtra po vsakem pranju.

V naših natančno zasnovanih sušilnih strojih AutoClean smo filter v vratih zamenjali z avtomatsko tehnologijo odstranjevanja kosmov, tako da lahko čiščenje filtra po vsakem pranju zdaj preskočite. Ta tehnologija kosme avtomatsko odpiha v spodnji del aparata, kondezator se redno izpira in kosmi se varno shranijo v posebnem zbiralniku, ki ga je treba izprazniti le na do vsakih dvajset ciklov; to pomeni do 95 % manj odstranjevanja kosmov v primerjavi s sušilnim strojem s filtrom v vratih*. Na čiščenje vas bo opozoril priročen opomnik. *Na osnovi 160-ih ciklov na leto z uporabo standardnega programa za bombaž v skladu z Uredbo EU 392/2012. Številke se lahko razlikujejo glede na uporabo.

Tkaninam prijazno sušenje omogoča občutljiv sistem sušenja perila.

Po zaslugi občutljivega sistema sušenja se perilo posuši z blagim toplim zrakom, ki prihaja z vseh strani, zaobljena oblika reber Soft pa poskrbi za to, da se perilo v stroju nežno premeša in ne leži plosko na tkanini prijazni površini bobna. Rezultat je mehko perilo brez gub.

Vaša poraba energije je odvisna od vas.

Hišne aparate lahko vedno izberemo sami, ko gre za porabo energije, pa nimamo vedno besede. Opcija FlexStart v sklopu tehnologije Home Connect vam omogoča uporabo hišnih aparatov Bosch na kar najbolj učinkovit način. Če za upravljanje z energijo za povezavo s pametnim omrežjem ali za fotovoltaični zbiralnik uporabljate standard EEBUS, lahko zdaj enostavno določite časovni okvir, v katerem naj bi delovali vaši hišni aparati – z aplikacijo Home Connect na vaši mobilni napravi. Vaš sistem upravljanja z energijo tako avtomatsko uporabi najboljši vir energije, ki je na voljo za delovanje vaših hišnih aparatov. Končno so tu hišni aparati, ki se prilagodijo vašemu okolju prijaznemu razmišljanju.

Tehnične podrobnosti BOSCH sušilnega stroj s toplotno črpalko WTX87KH1BY

 • Zmogljivost sušenja pri standardnem programu bombaž pri polni polnitvi: 9 kg
 • Vrsta sušilnega stroja: kondenzacijski
 • Energijski razred: A++
 • Poraba energije: 259.0 kWh letno
 • Glasnost: 62 dB (A) re 1 pW
 • Standardni programi: Bombaž, Enostavna nega, Iron Assist, Smart Dry
 • Posebni programi: Alergije Plus, Bombaž, Bluze/srajce, Smart Dry, Občutljivo perilo, Brisače, Iron Assist (1 srajca), Iron Assist (5 srajc), Iron Assist (Business), Mešano, Super 40, Sintetika, Časovni program – toplo, Za volno
 • Možnost podvgradnje
 • Dimenzije aparata (V x Š x G): 84.2 x 59.8 x 59.9 cm
 • Dimenzije aparata (V x Š): 84.2 cm x 59.8 cm
 • Globina aparata: 59.9 cm
 • Globina aparata vklj. vrata: 65.2 cm
 • Globina aparata z odprtimi vrati: 107.5 cm
 • Tehnologija s toplotno črpalko z okolju prijaznim hladilnim sredstvom R290

Tehnologija Auto Clean

Naši sušilni stroji s tehnologijo Auto Clean odpravljajo potrebo po filtru v vratih. Namesto tega se ponašajo s samodejnim sistemom za odstranjevanje ostankov vlaken in niti. S tem se lahko izognete čiščenju filtra po vsakem sušenju in še vedno ohranjate najvišjo energijsko učinkovitost. Ostanki vlaken in niti so samodejno odpihnjeni v spodnji del naprave, kjer obstanejo v posebnem predelku, ki zahteva praznjenje šele po približno 20 ciklih**FN_160CYCLES_EU392/2012_ALL. Za udobje, kot si ga lahko le želite.        *Na podlagi 160 ciklov na leto v standardnem programu za bombaž v skladu z Uredbo EU 392/2012. Vrednosti se lahko razlikujejo glede na uporabo.

Brezžična tehnologija Smart Dry

Izbira ustreznega programa sušenja, ki bo prilagojen vašemu perilu, je lahko težavna. Po zaslugi tehnologije Smart Dry pri aparatih Home Connect bo program sušenja izbran avtomatsko na osnovi informacij iz zadnjega cikla pranja. Brezžična tehnologija omogoča komunikacijo med pralnim in sušilnim strojem, brez potrebe po zunanji napravi ali aplikaciji. Pri izbiri programa sušenja se upošteva količino perila, tip tkanine in stopnjo vlažnosti perila.  Najpametnejša rešitev za popolne rezultate sušenja.

Programi Iron Assist

Kup perila bo manjši že z enim samim pritiskom tipke. Iron Assist uporablja naravno parno meglico za glajenje posušenega perila – in ugotovili boste, da nekatere kose sploh ni treba likati. Idealen je za jakne, poslovne srajce in celo obleke.

AutoDry

V sušilni ali pralno-sušilni stroj naložite do deset kilogramov perila in AutoDry ga bo obdelal na želeno raven suhosti – ne glede na to, ali želite dovolj suho za likanje ali ekstra suho in pripravljeno za zlaganje. Senzorji nenehno merijo temperaturo in preostalo vlago ter oblačila ščitijo pred previsokimi temperaturami in prekomernim sušenjem. Naj bo vaše perilo vsakič popolnoma suho.

Dizajn AntiVibration

Inovativne stranske stene AntiVibration so posebej zasnovane, da nudijo večjo stabilnost in optimalno omilijo vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, po zaslugi česar so sušilni stroji Bosch tako tihi, da lahko med ciklom delovanja izvedete tudi tiho in mirno uro joge.

Okolju prijazen plin

Naši novi sušilni stroji so opremljeni z novim in okolju bolj prijaznim hladilnim sredstvom, R290. To je najbolj okolju prijazno naravno hladilno sredstvo na svetu, ki je na voljo na tržišču.

ComfortControl

Intuitiven uporabniški vmesnik in LCD zaslon vam omogočata popoln pregled in zagotavljata otročje lahko upravljanje.

Home Connect

Aparati Bosch z daljinskim upravljanjem Home Connect vam zdaj nudijo popoln nadzor, kjer koli že ste – z enim samim dotikom tipke. S pomočjo aplikacije Home Connect na mobilni napravi lahko priročno upravljate z vašim aparatom in ga nadzorujete kar na daljavo.

Home Connect

Hišne aparate lahko vedno izberemo sami, ko gre za porabo energije, pa nimamo vedno besede. Če za povezavo s pametnim omrežjem ali fotovoltaičnim kolektorjem uporabljate sistem za upravljanje energije na osnovi EEBUS, lahko zdaj izberete, kdaj naj vaši gospodinjski aparati delujejo z aplikacijo Home Connect. Vaš sistem za upravljanje energije nato samodejno uporabi najboljši razpoložljivi vir energije za vaš sušilni stroj. Končno so tu hišni aparati, ki se prilagodijo vašemu okolju prijaznemu razmišljanju.

Easy Start

Izbira ustreznega programa za vaš sušilni stroj je lahko težavna in lahko ob izbiri napačnega privede tudi do nepopolnih rezultatov. Funkcija Easy Start v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – neposredno prek vaše mobilne naprave. Zadostuje že, da v aplikacijo Home Connect vnesete značilnosti tkanin in nastavite želene rezultate sušenja. Tako boste lahko enostavno izbrali ustrezen program in si zagotovili popolne rezultate. Vsakokrat.

VoiceControl

Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim sušilnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija “Home Connect” v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.

Občutljiv sistem sušenja

Po zaslugi občutljivega sistema sušenja se perilo posuši z blagim toplim zrakom, ki prihaja z vseh strani, zaobljena oblika reber Soft pa poskrbi za to, da se perilo v stroju nežno premeša in ne leži plosko na tkanini prijazni površini bobna. Rezultat je mehko perilo brez gub.

Allergy Plus

Neustrezno oprana oblačila pogosto vsebujejo alergene, ki lahko povzročijo draženje kože. Zato smo razvili AllergyPlus, ki učinkovito zmanjša kar največjo možno količino ostankov alergenov. S tem boste zmanjšali prisotnost cvetnega prahu, živalskih dlak in prašnih pršic v vaših oblačilih.  Program je idealen za alergike in tiste z občutljivo kožo.

Anti-crease: perilo se ob zaključku programa avtomatsko zrahlja in se ne mečka.

Hitro sušenje 40’

Hitro sušenje v 40-ih minutah, primerno za manjše količine sintetičnih vlaken in tankih tkanin, izjemno natančen sistem upravljanja temperature ter spremljanje stopnje suhosti in vlažnosti oblačil v realnem času omogočajo, da oblačila nadenete takoj po zaključku sušenja.

Programi

 • Standardni programi: Bombaž, Enostavna nega
 • Iron Assist
 • Smart Dry
 • Posebni programi: Alergije Plus, Bombaž, Srajce/bluze, Smart Dry, Občutljivo perilo, Brisače, Iron Assist (1 srajca), Iron Assist (5 srajc), Iron Assist (Business), Mešano, Super 40, Enostavna nega, Časovni program – toplo, Za volno

Funkcije

 • Home Connect: nadzor in upravljanje na daljavo, upravljanje z energijo, diagnostika na daljavo
 • Rahljanje perila 120 min po končanem sušenju
 • TouchControl tipke: odlog konca programa, Gumb za vklop, Nežno, Zvočni signal, Start/Pavza z možnostjo kasnejšega dodajanja perila, Rahljanje 60 min, Rahljanje 120 min, Otroška varnostna ključavnica 3 sek., Zagon na daljavo, Fino sušenje, Ciljno sušenje, 24 h odlog konca programa
 • AutoDry tehnologija
 • Osvetljen gumb za izbiro programov z integriranim gumbom za vklop/izklop
 • Velik LED-zaslon za prikaz preostalega časa in 24 h časovnega zamika, stanja programa, posebnih funkcij
 • Sensitive Drying System: Boben iz nerjavečega jekla z asimetričnimi prečkami
 • AntiVibration Design: tišji in stabilnejši stroj
 • LED osvetlitev notranjosti bobna
 • Zaklepanje nastavitev pred otroci
 • Zvočni signal ob koncu programa
 • Steklena vrata z okvirjem, barva vrat: srebrno-črno siva barva
 • Kovinska kljuka pri vratih
 • Smer odpiranja vrat: odpiranje v desno
 • Set za odvod kondenzirane vode

Tehnične informacije

 • Možnost podvgradnje
 • Dimenzije aparata (V x Š x G): 84.2 x 59.8 x 61.3 cm
 • Globina aparata z odprtimi vrati: 110.5 cm
 • Tehnologija s toplotno črpalko z okolju prijaznim hladilnim sredstvom R290
 • Product series: Serie 8
 • Tip konstrukcije: Prostostoječi
 • Ali je ta naprava namenjena vgradnji: Ne
 • Tip namestitve: Prostostoječo
 • Način upravljanja: elektronski
 • Vrsta naprav za upravljanje in vrsta signalnih naprav: LCD, push-button
 • Odstranljiv delovni pult: Ne
 • Okroglo okno: Stekleno okno vrat
 • Prekrivna vrata / dvojna vrata: Ni na voljo
 • Način polnjenja: sprednja stranica
 • Tečaj vrat: desno
 • Osnovna barva izdelka: Bela
 • Tip grelca: Electric
 • Priključna moč: 800 W
 • Tok: 10
 • Napetost: 220-240 V
 • Frekvenca: 50 TPU00040
 • Dolžina priključnega kabla: 145.0 cm
 • Tip vtiča: Schuko-/Gardy vtikač z ozemlji
 • Višina odstranljivega delovnega pulta mm
 • Nastavljive noge: Da
 • Maksimalna prilagodljivost nog: 15 mm
 • Neto masa: 55.9 Kg
 • Poraba energije električnega sušilnega stroja, pri polni napolnjenosti (2010/30/ES): 2.10 kWh
 • Razred energijske učinkovitosti (2010/30/ES): A++
 • Tip sušilnega stroja: Kondenzacijski
 • Proces sušenja: avtomatski gospodinjski sušilni stroj
 • Standardni program za bombaž: Cotton cupboard dry
 • Čas standardnega programa za bombaž pri polni napolnjenosti: 171 min
 • Čas standardnega programa za bombaž pri delni napolnjenosti: 109 min
 • Izmerjen čas programa: 136 min
 • Povprečna učinkovitost kondenzacije pri polni napolnjenosti: 91 %
 • Povprečna učinkovitost kondenzacije pri delni napolnjenosti: 91 %
 • Izmerjena učinkovitost kondenzacije: 91 %
 • Prisotnost fluoriranih plinov: Ne
 • Tip hladiva: R290
 • Hermetično zaprta oprema: Da
 • Zmožnost brezžične komunikacije: Da, vstavljeno
 • Tehnologija širokopasovnega omrežja: Ni na voljo
 • Na voljo je reža za kartico SIM: Ne
 • Uporabljena komunikacijska tehnologija: WiFi
 • Vrsta oddaljenega dostopa: LAN
 • Možnost oddaljene posodobitve: Ne
 • Možnost oddaljene posodobitve za vzdrževanje: Da
 • Možnost glasovnega upravljanja: Yes, with optional accessory
 • Ali je na voljo večjezični prikazovalnik: Eastern European English, simboli
 • Avtomatski programi: Da
 • Sistem za nadzor vlage: Avtomatsko skozi zaznavo vlage, s toplotno črpalko
 • Stikalo za izbiro časa sušenja: Ne
 • Nastavljiva temperatura sušenja: Da
 • Spremenljivo obračanje bobna: Ne
 • Vrsta notranje osvetlitve: LED light
 • Notranja luč: Da
 • Položaj odzračevalnega izhoda: Ni na voljo
 • Cev za odzračevanje: Ne
 • Možnosti zamika vklopa: brezstopenjsko
 • Prikaz faz delovanja: LED zaslon
 • Možnost zamika vklopa ali zamika izklopa: Stop
 • Digitalni prikazovalnik preostalega časa: Da
 • čas zamika izklopa: 24 h
 • Indikator zamašenosti filtra: Da
 • Indikator polne posode: Da
 • Cev za odtok vode: Da
 • Hitro sušenje: Ne
 • Seznam programov: dodatni programi
 • Dodatne možnosti delovanja: Allergy Plus / Hygiene, Bombaž, brisače, ColdRefresh 1 kos, ColdRefresh 5 kosov, ColdRefresh poslovna oblačila, Časovni program toplo, Mešano, Občutljivo, Sintetika, Smart Dry, srajce/bluze, Super 40, Volna finish
 • Prisotna toplotna črpalka: Da
 • Program za občutljivo perilo: Nežno
 • Prostornina bobna: 112 l
 • Material bobna: nerjaveče jeklo
 • Posodobitev programske opreme: Ne

 

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

Dodatne informacije

Znamka