Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

BOSCH vgradna pečica HRA574BB0

532,00 

Garancija: 2 leti

Šifra: HRA574BB0 Kategorije: ,

Opis

  • Funkcija dodajanja pare: z dodajanjem pare bodo pečene jedi zunaj hrustljave, notri pa puhaste.
  • HotAir para: ker se toplota in vlaga v notranjosti pečice enakomerno porazdelita, hrana postane zunaj hrustljava, znotraj pa sočna.
  • AutoPilot 10: vsaka jed je popolna zahvaljujoč 10 prednastavljenim samodejnim programom.
  • Upravljanje z LED zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do časovnih funkcij.
  • Pogrezljiva gumba: poskrbijo, da je sprednji del pečice enostaven za čiščenje in ji dajo eleganten videz.

Funkcija dodajanja pareZ dodajanjem pare, npr. pri peki kruha, bo rezultat peke še boljši. Para prepreči izsušitev, zagotovi odlično hrustljavo skorjo in ohrani mehko sredico v kruhu. Preprosto napolnite zahtevano količino vode v odstranljivo posodo za vodo, primerno za pomivalni stroj, ki je vgrajena v dno pečice, in nastavite za to zasnovan način ogrevanja “para vročega zraka”. Tako so tudi druge jedi, pripravljene s peko in praženjem, bolj okusne.

Hotair paraZahvaljujoč načinu ogrevanja “Hotair para” se toplota in vlaga enakomerno porazdelita v notranjosti pečice. Tako je hrana zunaj hrustljava, znotraj pa sočna.

AutoPilot 10Funkcija AutoPilot 10 vam pomaga pripraviti popolne jedi. Ko jed postavite v pečico, na meniju med desetimi možnostmi izberite ustrezen avtomatski program. Vnesite le še težo jedi in pritisnite “Start”. AutoPilot nato prevzame stvari v svoje roke ter določi način priprave, temperaturo in čas kuhanja. Proti koncu časa priprave tudi izklopi program. Ker je za pripravo nekaterih jedi s funkcijo AutoPilot potrebna uporaba pekača s pokrovom, pečica obenem ostane čista. Kuhanje ne bi moglo biti lažje.

Upravljanje z LED zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do časovnih funkcij.

Pogrezljiva gumba

Samočiščenje s pirolizoRočno čiščenje pečice je lahko zelo naporno in zamudno. Naše pirolitične samočistilne pečice vam omogočajo, da se enkrat za vselej poslovite od tega nepriljubljenega opravila. Preprosto izberite funkcijo, pritisnite »Start« in, odvisno od stopnje umazanosti, vaša pečica se segreje na 480° C, izgori maščobo ali ostanke hrane – kemikalije niso potrebne. Ko se pečica ohladi, preprosto obrišite pepel in končali ste. Tako lahko več časa uživate v rezultatih in porabite manj časa za čiščenje.

Pomoč pri čiščenjuJe vaša pečica le rahlo umazana in jo želite na hitro očistiti? V posodo enostavno natočite 400 ml vode in dodajte kapljico pomivalnega sredstva ter izberite ustrezen način segrevanja, temperaturo in trajanje. Okolju prijazen sistem čiščenja omehča zažgane ostanke, tako da jih lahko enostavno obrišete ter si zagotovite hitro in enostavno čiščenje pečice.

Tehnične podrobnosti
Višina
50- 90 cm, 59,5
Širina
60 cm, 59,4
Globina stroja
46 – 59 cm
Garancija v letih
2
Način čiščenja
piroliza, Piroliza
Upravljanje
elektronsko, elektronsko
Zasteklitev vrat
štirikratna, štirikratna
Piroliza
da
Globina [cm]
54.8
Širina [cm]
59.4
Višina [cm]
59.5
Vrsta vgradne pečice
kombinirana s paro
Prostornina.
71
Razred energij. učinkovitosti
A
Vrsta pečenja
večfunkcijsko
Globina
54,8

Dodatne informacije

Znamka