Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati

Izberite oddelek

GORENJE hladilnik R6192LX

550,00 

EAN: 3838942053917 Šifra: R6192LX Kategorije: ,

Opis

Tehnologija AdaptTech
Hladilnik, ki prepozna vaše navade
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki ION generation to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

Genuine Inox
Vse prednosti nerjavnega jekla
Vse hladilnike IonGeneration odlikuje poseben estetski videz, kjer najbolj izstopajo jeklena vrata iz nerjavne pločevine. Prevlečena so s posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje videz prstnih odtisov, je enostaven za čiščenje in zato daje vedno čist videz. Nerjavno jeklo s svojo odpornostjo podaljšuje življenjsko dobo aparata, hkrati pa ga je mogoče popolnoma reciklirati.

Tehnologija IonAir
Naravna mikroklima v hladilniku
Napredna tehnologija IonAir v novih hladilnikih Gorenje ustvarja idealno mikroklimo z naravnim procesom, znanim kot ionizacija.

Predal CrispZone s HumidityControl
Sadje in zelenjava sta sveža, kot z vrta
Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 l ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti. S HumiditySlider lahko preprosto nastavite vlažnost in tako živilu še dodatno podaljšate življenjsko dobo.

Predal FreshZone
Dolgotrajna svežina živil
Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je najhladnejši predel. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3 °C.

Funkcija SuperCool
Idealna za shranjevanje po večjih nakupih
Idealna za shranjevanje po večjih nakupih. Stalna temperatura v hladilniku je najpomembnejša za optimalno shranjevanje hrane.

Posoda MultiBox 3 v 1
Praktična in večnamenska
Ta izjemno praktična posoda je večnamenska. Živila z močnim vonjem, kot so npr. sir s plesnijo, klobase ali česen, lahko zelo preprosto shranite.

Funkcija odpiranja vrat SlotIn
Ni omejitev pri odpiranju vrat
Če želite hladilnik namestiti ob steni, med kuhinjskima elementoma ali ob zamrzovalni omari, lahko to storite brez problema. Tečaji vrat SlotIn so oblikovani tako, da omogočajo odpiranje pod pravim kotom. Pri tem lahko enostavno in nemoteno izvlečete police.

Hlajenje DynamiCooling
Enakomerna temperatura v hladilniku
Enakomerna temperatura v hladilniku omogoča učinkovitejše hlajenje in manjšo porabo energije, živila pa lahko postavimo na katerokoli polico.

Odmični ročaji
Za lažje odpiranje
Ergonomsko oblikovan ročaj aparata za lažje in bolj intuitivno odpiranje vrat je izdelan iz pristnih materialov, odlikuje pa ga dober oprijem. Skupaj z njegovo premišljeno pozicijo in dolžino je tako prijaznejši do uporabnika.

E energijski razred
Energijska učinkovitost
Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

Uradna stran izdelka

Tehnične specifikacije

Vrsta hladilnika prostostoječi
Energijski razred E
Poraba električne energije 0.313 kW.h
Barva inox
Sistem no frost ne
Višina 185 cm
Skupna prostornina 368 l
Prostornina hladilnika 368 l
Glasnost 38 dB
Upravljanje Elektronski
Zaslon da
Zamenljivo odpiranje da
Osvetlitev Žarnica
Super hlajenje da
Antibakterijska zaščita da
Opozorilni signal Akustični
Klimatski razred SN/N/ST/T
Širina 60 cm
Globina 64 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE hladilnik R6192LX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.