Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE hladilnik vgradni RI5182A1

639,00 

EAN: 3838782168093

Garancija: 5 let

Šifra: RI5182A1 Kategorije: ,

Opis

AdaptTech tehnologija
Prepozna vaše navade
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki NatureFresh to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

IonAir z DynamiCooling
Enakomerna temperatura v hladilniku
Napreden ventilatorski sistem z dinamičnim hlajenjem skrbi za enakomerno razporejenost ioniziranega zraka in temperature po celotnem hladilniku. Z dodatnimi negativnimi ioni obogaten zrak posnema naravno mikroklimo, zato sveža živila ostanejo sveža dlje časa. Prav tako je hrano mogoče postaviti na katerokoli polico v hladilniku, saj ni temperaturnih razlik.

Nosilec za steklenice
Pravo mesto za steklenice in pločevinke
V hladilnikih Gorenje steklenice ne odvzemajo prostora drugim živilom na steklenih policah, saj je zanje predviden prav poseben nosilec. Z njim je izraba prostora za shranjevanje optimalna.

Prostorna polica v vratih hladilnika
Varno shranjevanje steklenic
Polica za steklenice nudi dovolj prostora za večje kozarce in plastične steklenice. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.

SuperCool
Izjemno hitro ohlajevanje po večjih nakupih
Funkcija intenzivnega ohlajevanja zniža temperaturo hladilnika na 3°C, kar je skoraj za polovico nižje kot običajno. V kombinaciji z veliko prostornino hladilnega prostora je ta temperatura idealna za hitro hlajenje hrane po večjih nakupih. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura v hladilniku se povrne na prvotno nastavitev.

Smart SuperCool
Samodejno hitro ohlajevanje
Ko v hladilnik zložimo večjo količino živil, pametni senzorji prepoznajo nenaden dvig temperature in aktivirajo funkcijo Smart SuperCool. Hladilni sistem nato deluje na najvišji stopnji, vse dokler ne doseže prednastavljene temperature, ki zagotavlja optimalne pogoje za shranjevanje hrano.

Posoda MultiBox
Praktična in večnamenska
Ta enkratna večnamenska posoda je nameščena v vratih hladilnika. MultiBox posoda predstavlja idealen prostor za shranjevanje sirov s plemenito plesnijo in drugih živil z močnim vonjem. Poleg tega lahko silikonski pokrov uporabite tudi kot podstavek za jajca ali posodico za led.

Predal MixBox
Za čist in urejen aparat
V tem plitvem predalu lahko shranjujete manjše kose, kot so namazi, maslo, ribje konzerve in prigrizki. Tako imate vaš hladilnik vedno dobro organiziran in nobeno živilo ne ostane pozabljeno po pretečenem roku. Predal lahko izvlečete, da živila enostavno dosežete.

CrispZone, VitaLight in SmartHumidity
Kot sveže z vrta
Eden največjih predalov za sadje in zelenjavo na trgu, CrispZone, podaljšuje svežino vaših pridelkov z nizko temperaturo, samodejnim uravnavanjem vlažnosti in posebno svetlobo. Funkcija SmartHumidity vedno ohranja idealno raven vlažnosti v predalu, zahvaljujoč posebni membrani, ki samodejno odvaja odvečno vlago. Lučka VitaLight ohranja naravni proces zorenja in s tem ohranja vitamine, sveže obrano ali kupljeno sadje in zelenjava ostaneta sveža in hrustljava dlje časa.

LedLight
Dobro razporejena in učinkovita
LED osvetlitev zagotavlja izjemno in visoko učinkovito osvetlitev vašega hladilnika. Življenjska doba je tridesetkrat daljša od klasičnih žarnic in prihrani do desetkrat toliko energije.

Škarjast tečaj
Za lažje odpiranje vrat
Poseben škarjasti tečaj zaradi svoje vzdržljivosti dovoljuje visoko stopnjo obremenitve vrat aparata in omogoča udobno odpiranje do kota 115°. Na ta način je zagotovljena večja preglednost nad živili, lažje pa je tudi poseganje v notranjost, ker vrata vselej obstanejo na mestu. V primeru, da jih ne zaprete do konca oziroma ostanejo odprta do kota 20°, ta tečaj poskrbi, da se zaprejo samodejno. Na ta način ohranjate primerno temperaturo in učinkoviteje varčujete z električno energijo.

Predal FreshZone
Dolgotrajna svežina živil
Predal FreshZone se nahaja v spodnjem delu hladilnika in je najhladnejši predel. Idealen je za shranjevanje mesa, rib in sadja. Svežina, okus, barva in vitamini se ohranijo dalj časa.

Police MultiAdjust
Neskončne možnosti shranjevanja
Te močne steklene police lahko zelo preprosto prestavite, vstavite ali vzamete iz aparata, kar vam daje vso svobodo ureditve notranjosti v skladu z vašimi potrebami. Police iz kaljenega stekla so zelo trpežne in varno nosijo tudi večje količine hrane.

F energijski razred
Energijska učinkovitost
Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

Uradna stran izdelka

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Energijski razred F
Razred hrupa C
Material vrat Jeklena pločevina
Barva izdelka Bela
Barva vrat Bela
Odpiranje vrat Levo/desno menljivo odpiranje vrat
Tečaj vrat Škarjasti tečaj
Klimatski razredi SN, N, ST
Število zvezdic zamrzovalnika Sveža hrana
Število kompresorjev 1 kompresor
Skupni volumen 301 l
Prostornina hladilnega prostora 301 l
Vrsta prikazovalnika LED prikazovalnik
Zvočni alarm za predolgo odprta vrata Zvočni alarm za predolgo odprta vrata
Pokazatelj temperature Digitalni prikaz temperature v hladilnem delu
Opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v hladilnem delu Opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v hladilnem delu: bel signal
CrispZone z VitaLight in SmartHumidity CrispZone z VitaLight in SmartHumidity
AdaptTech hlajenja: Inteligentni sistem pomnjenja AdaptTech hlajenja: Inteligentni sistem pomnjenja
Hladilni ventilator Hladilni ventilator
IonAir s hlajenjem DynamiCooling IonAir s hlajenjem DynamiCooling
Smart SuperCool Smart SuperCool
Hitro ohlajevanje SuperCool Hitro ohlajevanje SuperCool
Osvetlitev hladilnega prostora LED trak na stropu
Število steklenih polic 7 steklenih polic
MultiAdjust nastavljive police MultiAdjust nastavljive police
Nosilec za steklenice Žični nosilec za steklenice
Posoda za steklenice v vratih 2 enojni posodi s fiksnim varovalom
Posode v vratih hladilnika 4 navadne posode
Število posod za sir in maslo 1 MultiBox posoda
MixBox MixBox
FreshZone predal FreshZone predal
Ocenjena letna poraba energije 140,91 kWh
Nivo hrupa 37 dB
Mere (Š×V×G) 55,5 × 177,2 × 54,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G) 60 × 183,5 × 65 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max) 56-57 × 177,5-178 × 56 cm
Neto teža 59,5 kg
Bruto teža 62 kg
Priključna moč 75 W
Nazivni tok varovalke 10 A

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE hladilnik vgradni RI5182A1”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja