Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE pomivalni stroj vgradni GV673C62

616,00 

Dostava izdelka: 3-5 delovnih dni

EAN: 3838782632532

Garancija: 5 let

Šifra: GV673C62 Kategorije: ,

Opis

16 pogrinjkov
Dovolj prostora za vso vašo posodo
Pomivalni stroji UltraClean zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.

TotalDry
Popolno posušena posoda
Odlično za hitro sušenje z nizko porabo energije. Po zaključenem pralnem ciklu se vrata pomivalnega stroja le rahlo odprejo, da izpustijo odvečno paro. To omogoči, da svež zrak doseže posodo in se le-ta, tudi plastična, popolnoma posuši.

ConnectLife
Vse o vašem pomivalnem stroju na dosegu roke.
Poenostavite si življenje in upravljajte ter spremljajte vaš pomivalni stroj prek aplikacije na vaši mobilni napravi. Daljinsko upravljanje, mobilna obvestila o aparatu in servisni zahtevki so funkcije, ki vam pomagajo lažje in hitreje upravljati vse funkcije pomivalnega strja, kjer koli že ste.

ConnectLife – Nadzorna plošča naprave
Pametni vpogled v stanje vašega pomivalnega stroja
S pomočjo aplikacije za nadzor pomivalnega stroja bo vaše življenje manj stresno.

ConnectLife – Obvestila
V živo informacije o aktivnostih vašega pomivalnega stroja
Ne glede na to, kje se nahajate in kaj počnete, boste na svoji mobilni napravi vedno takoj obveščeni, ko bo program pomivanja zaključen.

ConnectLife – Upravljanje na daljavo
Enostavno upravljanje pomivalnega stroja kjerkoli ste

ConnectLife – Servisni zahtevki
Poprodajna podpora in pogosta vprašanja na dosegu roke
Če se pojavijo težave z vašim pomivalnim strojem, jih lahko enostavno rešite preko aplikacije z dostopom do naše baze podatkov »Pogosta vprašanja«. Če tam ne najdete odgovora in težave ne rešite sami, se lahko obrnete na našo podporno službo neposredno iz aplikacije. Še bolj priročno je, da vam ni treba razmišljati o modelu in serijski številki vašega pomivalnega stroja, ki sta potrebna za servis, saj bodo vsi potrebni podatki o aparatu poslani neposredno iz aplikacije.

Zgornja brizgalna ročica
Do 30 % boljši rezultati pomivanja
Dodatna brizgalna ročica, ki se nahaja na vrhu pomivalnega stroja, zagotovlja boljšo prekritost z vodo in skozi izpiranje do 30 % boljše rezultate pomivanja. Vsa posoda in pribor bodo vedno pomiti do popolnosti.

Hitro in učinkovito v 1 uri
Hitro pomita posoda
Učinkovit in hiter program, zasnovan za vsakodnevno pomivanje posode z manj zasušenimi ostanki hrane. Ta program deluje pri 65°C in je končan v 1 uri.

Inverter PowerDrive motor
Izjemna moč, visoka učinkovitost
Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.

Intensive CleanZone
Popolna rešitev za najtrdovratnejše madeže in zasušene ostanke hrane
Novi modeli pomivalnih strojev Gorenje imajo odlično rešitev za najtrdovratnejše madeže in zasušene ostanke hrane: dve zmogljivi in visoko učinkoviti šobi, nameščeni na spodnji strani kadi. Z uporabo vode pod visokim pritiskom učinkovito pomijejo najtrdovratnejše madeže, kot nalašč za pomivanje loncev, ponev in pekačev.

Košara z drsnimi vodili
Polnjenje in praznjenje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno
Enostavno in hitro polnjenje posode, z gladko drsečo zgornjo košaro. Polnjenje in praznjenje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno, zahvaljujoč uporabniku prijaznim vodilom krogličnih ležajev na zgornji košari.

Držalo za vinske kozarce
Popolno mesto za vaše vinske kozarce
Kozarce za vino postavite na varen namenski prostor v spodnjo in zgornjo košaro v posebej oblikovana držala za kozarce. Nastavki so iz posebnega gumiranega materiala, ki peclje kozarcev dobro objamejo in zagotavljajo varno in stabilno namestitev kozarcev ves čas pomivanja. Primerno tudi za višje kozarce. Njihova prilagodljivost omogoča postavitev različnega števila kozarcev.

Notranja osvetlitev
Popoln pregled
Premišljeno razporejena svetila LED elegantno osvetljujejo notranjost pomivalnega stroja ter tako olajšajo zlaganje posode v stroj in jemanje posode iz stroja.

Samočistilni program
Vedno brezhibno čist pomivalni stroj
Da bo učinkovitost pomivanja vedno izpolnila vaša pričakovanja, mora biti kad pomivalnega stroja čista. Enkrat mesečno zaženite samočistilni program in se poslovite od ročnega čiščenja kadi, brizgalnih ročic in cevi pomivalnega stroja.

15 min SpeedWash
Čista posoda v le 15 minutah
Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.

Program ExtraHygiene
Vedno čista steklenička za vašega dojenčka
Program vključuje dodatno spiranje s hladno vodo, ki mu sledi podaljšano pranje z vročo vodo pri 70 °C za odstranitev 99,9 % vseh bakterij. Program posnema proces sterilizacije in je ustvarjen z mislijo na tiste, ki imajo izjemno visoke higienske standarde.

AutoProgramme
Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno čista
Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.

Prilagodljive košare
Natančno oblikovana notranjost
Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne opraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

Energijska učinkovitost C
Prihranite svoj denar
Zahvaljujoč Inverter PowerDrive motorju, optimiziranim programom in pametnim rešitvam pomivalni stroji Gorenje združujejo odlične rezultate čiščenja in sušenja z zelo nizko porabo energije.

Dozirnik za detergent
Minimalističen drsni dozirnik za detergent
Novi pomivalni stroji Gorenje so opremljeni z minimalističnim drsnim dozirnikom za detergent, iz katerega pomivalna tableta tiho izskoči. Dozirnik se enostavno čisti in omogoča natančnejše odmerjanje detergenta za pomivanje vseh vrst posode.

Eco program
Varčevanje z energijo
Ko izberete program ECO, bo stroj uporabljal nižje temperature pomivanja in izpiranja ter zmanjšal potrebno količino vode, hkrati pa bo učinkovito pomil posodo.

Program za steklo
Nežno pomivanje tudi kristalnih kozarcev
Zahvaljujoč posebej razvitemu programu za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje UltraClean nežno poskrbeli za vso vašo stekleno posodo. Zaradi nižje temperature pranja ga lahko varno uporabljate tudi za pomivanje kristalnih kozarcev.

Priključek za toplo vodo
Višja temperatura, nižja poraba
Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno priključite tudi na toplo vodo (maks. 70 °C). Izbira priključka za toplo vodo skrajša čas programov in zmanjša porabo električne energije pomivalnega stroja. Okolju prijazna in cenovno ugodna rešitev za vašo družino.

MultiClack sistem
Prilagodljiv vsaki posodi
Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Nočni program
Tiho pomivanje
Z nočnim programom novi pomivalni stroj Gorenje pomiva 2 db tišje od standardnega programa. Posoda bo do jutra pomita, vašega spanca pa delovanje pomivalnega stroja ne bo motilo.

Samočistilni filter
Popolna higiena v notranjosti stroja
Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.

SmartControl
Dovolj je samo en dotik
Upravljanje pomivalnega stroja še nikoli ni bilo lažje! Vse kontrole imajo enostavno logiko delovanja od leve proti desni. Vse modele odlikuje bel LED zaslon in upravljanje na dotik. Za začetek postopka pomivanja je dovolj le en dotik.

Drsna vrata
Pomivalni stroj po meri vaše kuhinje
Poseben mehanizem drsnih vrat omogoča namestitev pomivalnega stroja v katerikoli tip kuhinje, ne glede na zahtevano dolžino okrasnih vrat ali slog podnožja. Poleg tega vgrajeni antisifon omogoča namestitev pomivalnega stroja na ergonomsko višino brez praznega prostora pod vrati.

Zamik vklopa
Čista posoda, nižji račun za elektriko
Nastavite začetek postopka pomivanja za pozneje in pustite, da pomivalni stroj deluje, ko je najbolj priročno, na primer, ko je elektrika cenejša. Posoda bo odlično pomita točno takrat, ko jo potrebujete.

SuperSilent
Tih kot šepet
Najbolj tihi pomivalni stroji Gorenje UltraClean delujejo z glasnostjo, ki ustreza glasnosti šepeta med dvema osebama. Izjemno tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pomivanja.

Teleskopska tretja košara
Prilagodljivost na dosegu roke
Prilagodljiva širina tretje košare, ki je namenjena za jedilni pribor, je nameščena na vrhu kadi, kar doda uporabni prostor in vsestranskost pomivalnega stroja. Širino je mogoče prilagoditi glede na to, koliko prostora potrebujete.

Total AquaStop
Brez skrbi pred izlivom vode
Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Statusna LED lučka
Popoln nadzor nad trenutnim stanjem
Posebna LED lučka, nameščena na spodnjem delu vrat pomivalnega stroja, ves čas označuje trenutno stanje oz. fazo programa pomivanja posode. Tako v vsakem trenutku veste, ali je vaš pomivalni stroj v fazi pomivanja in ali je cikel pomivanja že končan.

SimpleControl
Preprosta izbira pravega programa
Ergonomsko oblikovana nadzorna plošča omogoča odličen pregled in nadzor nad postopkom pomivanja ter izbranimi nastavitvami. Omogoča preprosto izbiro pravega programa in drugih posebnih nastavitev.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Energijski razred C
Razred hrupa B
Učinkovitost pomivanja A
Učinkovitost sušenja A
Max. temperatura dotočne vode 70 °C
Motor Inverterski motor PowerDrive
Wi-Fi upravljanje Integriran
Pokazatelj izbranega programa Pokazatelj izbranega programa
Upravljanje Na dotik
Statusna lučka Status LedLight
Senzorji Senzor za nivo vode, Senzor motnosti
Glavne temperature pomivanja 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Število programov 7 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Program Higiena; Kristalni kozarci; 1h pomivanje; Nežno pomivanje
Referenčni programi 2
Število pogrinjkov 14 pogrinjkov
Shranjevanje lastnih programov Pomnjenje zadnjih nastavitev
Avtomatski program Avtomatski program
Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
Samočistilni program Samočistilni program
Uporaba tablete 3 v 1 Uporaba tablete 3 v 1
Pokazatelj izbranega programa Pokazatelj izbranega programa
Indikator končanja pomivanja Svetlobno – zvočni signal
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Ima
Montaža panelnih vrat Možna kot dodatek
Zakasnitev začetka pomivanja Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur
Število košar 2
Sistem zgornje košare MultiClack
Število nivojev brizganja 4
Število brizgalnih ročic 2
Samočistilni filter Samočistilni filter
Zgornja košara Široka mreža; Ročaj; Ročaj s plastičnim logotipom; Levo zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Desno zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Zložljivo/deljivo CupHolder držalo za skodelice; Fiksna podpora za kozarce; Široko stojalo za nože; Zložljiva držala; 4 držala za skodelice
Spodnja košara Široka mreža; Ročaj; Plastični ročaj; Zložljiva/deljiva zadnja držala; Košara za pribor; Brez logotipa; Visoka košara z debelejšo sprednjo-zgornjo horizontalno žico; 4 zložljiva/deljiva zadnja držala
Zaščita pred prelitjem Popolni AquaStop
Sistem diagnosticiranja napak Sistem diagnosticiranja napak
Material kadi Inox kad
Poraba vode na cikel za program Eco 8,9 l
Poraba električne energije na cikel za program Eco 40-60°C 0,74 kWh
Poraba električne energije na 100 ciklov 74 kWh
Trajanje Eco programa 220 min
Nivo hrupa 42 dB
Poraba v stanju mirovanja 0,49 W
Zakasnitev vklopa 3,99 W
Pripravljenost v omrežju 1,99 W
Nastavljiva višina 74 mm
Material brizgalne ročice Plastika
Napetost 220-240 V
Mere (Š×V×G) 59,8 × 81,6 × 55,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G) 64 × 88 × 66,5 cm
Mere vgradne odprtine (Š×V×G) 60 × 82 × 55,5 cm
Neto teža 30,5 kg
Bruto teža 32,5 kg
Priključna moč 1.900 W
Nazivni tok varovalke 10 A