Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

Gorenje Pralni stroj WPNA94APWIFI

530,00 

Dostava izdelka: 3-5 delovnih dni

Garancija: 5 let

Šifra: WPNA94APWIFI Kategorije: ,

Opis

Opis

Vrsta izdelka: Pralni stroj
Polnitev pranje: 9 kg
Število obratov centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400
Energijski razred: A
Inverter PowerDrive motor: Inverter PowerDrive motorEnergijski razred: A
Razred učinkovitosti ožemanja: B
Razred hrupa ožemanja: B
Barva izdelka: Bela barva

Učinkovitost

Inverter PowerDrive motor: Inverter PowerDrive motor
Boben WaveActive: Boben WaveActive
Število obratov centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400
Polnitev pranje: 9 kg
Prostornina bobna: 64 l

Upravljanje

Wi-Fi upravljanje: Integriran
ConnectLife: ConnectLife
Upravljanje: Z gumbom, Z zaslonom, Na daljavo
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Prednastavitev začetka StartDelay: Ima
Hladno pranje: z gumbom
Preprost vmesnik: Preprost vmesnik
Personalizirane nastavitve za vse programe: Personalizirane nastavitve za vse programe

Programi

Število programov: 15 programov
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje, ExtraHygiene
Posebni programi: Otroška oblačila / SportWash / Srajce / Power 59` / Speed 20`

Funkcije

Enostavno likanje: Enostavno likanje
Nastavitev temperature: Nastavitev temperature
Sistem proti mečkanju AntiCrease: Sistem proti mečkanju AntiCrease
Skrajšanje programa: Skrajšanje programa
Shranjevanje osebnih nastavitev: Shranjevanje osebnih nastavitev
Načini pranja: NormalCare, TimeCare
Načini pranja: Načini pranja
Funkcija s paro: Funkcija s paro
Dodajanje perila: Dodajanje perila
Črpalka stop: Črpalka stop
Nastavitev konca pranja: Nastavitev konca pranja

Značilnosti

SteamTech: SteamTech
Prijazen zvočni signal SoftSound: Prijazen zvočni signal SoftSound
Samočistilni program: Samočistilni program
Stranske stranice StableTech: Stranske stranice StableTech
DoseAid: DoseAid
Elegantna vrata: Elegantna vrata
AdaptTech pranja: Inteligentni sistem pomnjenja: AdaptTech pranja: Inteligentni sistem pomnjenja

Varnost in trajnost

AquaStop: Delni AquaStop
Otroška zaščita: Otroška zaščita

Tehnični podatki

Poraba električne energije na 100 ciklov: 49 kWh
Trajanje Eco programa: 201 min
Nivo hrupa ožemanja: 76 dB
Poraba vode na cikel za program Eco 40–60 °C: 49 l
Poraba električne energije na cikel za program Eco 40–60 °C: 0,49 kWh
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 61 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 89 × 69 cm
Neto teža: 76 kg
Bruto teža: 77,5 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,3 W
Priključna moč: 1.900 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Šifra: 742851
EAN koda: 3838782733956

Evropska kvaliteta: Pralne stroje Gorenje je zasnovala, razvila in proizvedla ekipa strokovnjakov v Evropi, ki na trgu postavlja nove tehnološke trende. Vsaka naprava je skrbno izdelana, da najbolje ustreza vašim potrebam.
Program ExtraHygiene: Parni program ExtraHygiene s pomočjo pare in visoke temperature pranja iz perila odstrani do 99,9% bakterij in kvasovk. Oblačila bodo brezhibno čista, hkrati pa bo notranjost pralnega stroja ostala čista dlje časa, brez mikrobov in neprijetnih vonjav.
Funkcija FastWashing: Se vam nenehno mudi in vam zmanjkuje časa? Pralne stroje Gorenje odlikuje funkcija FastWashing, ki je zasnovana prav za te situacije. Ta funkcija vam omogoča, da skrajšate čas pranja na katerem koli programu, vključno s predpranjem in dodatno vodo.
Funkcija proti mečkanju: Če ne morete takoj po končanem pranju vzeti perila iz pralnega stroja, ne skrbite, funkcija proti mečkanju bo poskrbela, da se vaše perilo ne bo dodatno zmečkalo. Funkcija pralnih strojev Gorenje, imenovana Anti-crease, je zasnovana za zmanjšanje gub na oblačilih. Vaš boben se bo vrtel še 2 uri po pranju, da zmanjša mečkanje oblačil. To funkcijo lahko kadar koli ustavite s pritiskom na gumb Start/stop ali vklop/izklop.
SteamTech: Pozabite na mehčalec! Dodatna obdelava s paro na koncu izbranega programa bistveno zmanjša gube, vonjave in bakterije. Vaša oblačila bodo popolnoma čista, manj zmečkana in mehkejša.
Inverter PowerDrive motor: Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo.
ShirtsSteam: Program ShirtsSteam je posebej prilagojen za pranje srajc in zagotovlja, da niso le temeljito čiste, ampak tudi občutno manj zmečkane, tako da vam ne bo treba izgubljati preveč časa za njihovo likanje.
Preprost vmesnik: Preprost vmesnik s sredinskim programskim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev. Vseeno pa imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi.
StableTech: Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech zagotavlja znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.
SleekDoor: Velika vrata, narejena iz enega kosa plastike brez vijakov, zagotavljajo stabilnost in hkrati preprečujejo nadležno škripanje. Odprejo se za polnih 180 stopinj in tako naredijo praznjenje in polnjenje stroja kar se da enostavno.
ChildLock: Med pranjem ostanejo vrata zaklenjena in tako preprečijo tudi najbolj radovednim otrokom, da bi jih odprli. Za dodatno zagotavljanje varnosti je mogoče upravljalno ploščo tudi zakleniti s pritiskom na kombinacijo gumbov, s čimer je nenamerno spreminjanje nastavitev onemogočeno.
SoftSound: Pralni stroji WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.
Speed 20′: Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.
JoggerDial: JoggerDial omogoča hitro in enostavno izbiro programov pranja. Zaradi LED pokazatelja je izbrani program jasno viden z vseh kotov in ne glede na osvetlitev prostora.
AquaStop: Z varnostno funkcijo AquaStop lahko pralni stroj varno deluje ponoči ali celo med vašo odsotnostjo. V primeru puščanja AquaStop samodejno izklopi dovod vode in prepreči izlivanje v prostor.
AddClothes: S funkcijo StopAddGo lahko v začetni fazi cikel pranja zaustavite, da dodate ali odstranite perilo.
DoseAid: DoseAid vam vedno pomaga poiskati optimalno količino detergenta, ne glede na to, koliko perila naložite v pralni stroj, zato si lahko oddahnete, ker uporabljate detergent na najbolj ekonomičen in zdrav način.
DrumClean: Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. Program DrumClean odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.
SteamRefresh: Ta edinstven program ustvari zadostno količino pare za osvežitev oblačil, ki vam olajša likanje in prihrani dragoceni čas.
ConnectLife: Poenostavite svoje življenje in imejte vse možnosti za nadzor in preverjanje pralnega stroja na aplikaciji v mobilni napravi. Nadzor na daljavo, mobilna obvestila in obvestila o servisnih zahtevkih so funkcije, ki vam bodo pomagale upravljati vse postopke pralnega stroja nemoteno in hitreje, ne glede na to, kje se nahajate.
PowerWash 59’/32′: Zahvaljujoč hitremu in intenzivnemu programu pranja potrebujete manj kot eno uro, da operete polovično količino polnitve bobna.
Pranje AdaptTech: Pralni stroj si zapomni nastavitve obratov ožemanja za vsak prednastavljen program. Poleg tega si zapomni tudi, če ste pri določenem programu izbrali možnost dodatne vode ali predpranja. Ob ponovni uporabi istega programa vam bo stroj predlagal zadnje izbrane nastavitve.
Boben WaveActive: Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.

Navodila za uporabo
Energijska nalepka
Informacijski list

Zmogljivost pranja: 9 kg
EAN: 3838782733956
Datoteke za prenos:
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Dodatne informacije

Znamka