Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati

Izberite oddelek

GORENJE SET (pečica vgradna BO615E01XK in steklokeramična kuhalna plošča EC641BSC)

399,00 

Ni na zalogi

Šifra: Set pe?ica BO615E01XK + SK kuhalna plo??a EC641BSC Kategorije: , ,

Opis

Domača oblika
Vse kvalitete peke v pečeh na drva
Značilna zaobljena oblika je ena izmed najbolj blagodejnih lastnosti pečic Gorenje. Po navdihu tradicionalnih peči na drva omogoča prosto gibanje vročega zraka. Ker je hrana enakomerno segreta in od vsehob straneh je vedno perfektno pripravljen: hrustljav zunaj in sočen znotraj. Pri vrhunskih modelih pečic je ta oblika kombinirana s prezračevalnim sistemom MultiFlow 360˚, ki omogoča peko na vseh 5 nivojih.

Srebrna mat
Ultra odporen, ultra gladek premaz
Kakovost in vrsta emajla sta izjemno pomembna za pečico in njeno delovanje. SilverMatte je zelo odporen in močan material, ki prenese ekstremne vročine, tudi pirolitsko čiščenje pri 500 °C. Brez mikro por, prevleče površine pečice in pekače, zaradi česar so odporni na najvišje temperature, mikrovalovne pečice in paro. Trojni premaz notranjosti podpira odboj toplote in zagotavlja dodatno izolacijo. Zato notranjost pečice vedno ostane sterilna in varna.

AquaClean
Enostavno, sproščeno čiščenje
Zaradi popolnoma novega emajla v vseh linijah novih pečic Gorenje je funkcija AquaClean bistveno izboljšana. AquaClean nudi veliko pomoč pri čiščenju votline pečice. Dovolj je, da nalijete pol litra vodev pekač in po vsakem pečenju vklopite AquaClean. V samo 30 minutah so rezultati vidni na celotni površini in pekačih. Madeži in maščobe se zmehčajo in jih je mogoče enostavno obrisati.

BigSpace
Več prostora za večjo svobodo kuhanja
Nova generacija pečic Gorenje skriva obliko v zgornjem delu. Zdaj optimiziran zračni tok kroži v notranjosti s še večjim volumnom in popolnoma prosto kroži. Povečana zmogljivost omogoča pripravo večjihpekači in večje količine živil, njihove zunanje dimenzije pa ostanejo enake. Namesto prejšnjih 3 pečica Superior zdaj omogoča uporabo 5 stopenj hkrati. Zmogljivosti segajo do 75 l v standardnih pečicah in do 53 l v mikrovalovni pečici, kar je med največjimi, ki so na voljo na trgu.

SuperSize
Pripravljen za XXL recepte
Prostornejše pečice vam omogočajo kuhanje večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 cm širokih pekačev tako v standardni kot v kompaktni pečici. Inovativne rešitveomogočajo večjo notranjost in širina pečice je v celoti izkoriščena. Na vsakem pekaču je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh ravneh.

PerfectGrill
Dvojni grelec za enakomerno hrustljavo hrano
Najboljše rezultate peke dosežemo s kombinacijo večjih in manjših grelnikov, kjer je slednji nameščen znotraj večjega. Pametno pozicioniranje grelnikov omogoča optimalno porazdelitev toplote in zagotavljakončni rezultat peke je vsakič, tako da je hrana hrustljava zunaj in mehka znotraj. Kombinacija variabilnega grelnika lahko uporablja notranji ali zunanji grelec ali oba hkrati. Pri naprednih modelih je grelec premičen za lažje čiščenje in vzdrževanje.

Svetleč zaključek brez prstnih odtisov
Vse površine iz nerjavečega jekla so prevlečene s posebnim filmom TouchFree, ki preprečuje sledi prstnih odtisov, tako da površina ostane vedno sijoča, čiščenje pa je veliko lažje.

 

Kuhalna plošča
Bonus je vsekakor podometna namestitev, kar pomeni gladek prehod med kuhalno ploščo in delovno ploščo. Ploščo je lažje očistiti in v vašo kuhinjo vnese sodoben, eleganten videz.

Za še večjo varnost poskrbijo osvetljeni indikatorji preostale energije, ki razkrivajo, katera območja kuhalne plošče še oddajajo toploto. Dokler sveti indikator, se ustreznega ogrevalnega območja ne smete dotikati. Lahko pa se uporablja za odmrzovanje ali ohranjanje tople jedi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE SET (pečica vgradna BO615E01XK in steklokeramična kuhalna plošča EC641BSC)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.