Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE štedilnik električni GEIT6C60XPG

760,00 

EAN: 3838782650338

Garancija: 5 let

Šifra: GEIT6C60XPG Kategorije: ,

Opis

Oblika HomeMade Plus
Idealna pečica za profesionalne rezultate
Pečica, zdaj še prostornejša, uspešno posnema tradicionalne obokane peči na drva. Ovalna oblika notranjosti omogoča optimalno kroženje zraka, ki živila zaobjame v celoti, jedi so zato znotraj nežne in sočne in na zunaj neverjetno hrustljave. Prednost je še boljše kroženje zraka, razporejenega po 70-litrski notranjosti z vdolbinicami, kar zmanjšuje pojav hladnih predelov in zagotavlja enakomerno zapečenost. Posebna dinamika kroženja zraka omogoča odlične pogoje za profesionalno pečenje na enem ali na več pekačih hkrati.

Indukcijska kuhališča
Hitro in učinkovito kuhanje, enostavno čiščenje
Indukcijska kuhališča se segrejejo dvakrat hitreje, kot steklokeramična kuhališča, zaradi česar so relativno bolj gospodarna in varna. Indukcijsko kuhališče segreva le dno posode, medtem ko preostala površina kuhališča ostane hladna in se jo vedno lahko dotaknete.

Večnivojsko pečenje
Več jedi, naenkrat
Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka omogočata naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj.

SilverMatte
Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka
SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremno vročino. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

AquaClean
Preprosto vsakdanje čiščenje
Povsem nov emajl je opazno izboljšal funkcijo AquaClean, ki je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Vse, kar je potrebno storiti, je vliti pol litra vode v pekač ter vklopiti funkcijo AquaClean. V le 30 minutah so madeži in ostanki maščobe zmehčani, zato se zelo enostavno obrišejo.

GentleClose
Izjemno lahko in tiho
Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.

BigSpace
Več prostora pomeni več svobode pri kuhanju
Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati.

PowerBoost
Povečana moč delovanja
Funkcija pospešenega segrevanja, ki še dodatno poveča zmogljivost indukcijskega kuhališča, in sicer kar za do 25%.

BridgeZone
Idealno za velike lonce
Indukcijsko kuhališče z dvema povezljivima kuhalnima poljema poenostavi kuhanje v velikih posodah. Idealno je na primer za pripravo velike ribe na povezani polovici kuhališča, riža in zelenjave pa na preostalih kuhalnih poljih.

DC+ System
Učinkovito ravnanje s toploto
Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

SuperSize
Posebej veliki pekači se prilegajo kateri koli pečici
Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 42 centimetrov širokih pekačev. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

PerfectGrill
Navzven hrustljave, navznoter mehke jedi
Za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

FastPreheat
Prihranek časa, prihranek energije
Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Otroška zapora
Funkcija, ki otrokom prepreči poseganje v
Funkcija zaklepanja aparata pred otroki je idealna za vse, ki imajo doma majhne otroke. Če ti ostanejo v kuhinji brez nadzora, bodo varnejši kot kdajkoli, saj ta funkcija preprečuje, da bi spremenili nastavitve.

Segrevanje krožnikov
Postrezite profesionalne jedi v udobju svojega doma
Če so krožniki segreti, se okus hrane ne izgubi in vsak grižljaj je tako dober, kot mora biti: od juh do testenin in v sopari kuhane zelenjave. Funkcija WarmPlate ohranja vaš porcelan na točno pravi temperaturi, t.j. 60 °C. Uživajte v profesionalni postrežbi v zavetju svojega doma.

Tehnologija MultiAir
Odlično z vseh strani
Tehnologija MultiAir zagotavlja optimalno kroženje zraka v pečici. Premišljeno nameščene prezračevalne odprtine na hrbtni strani ter edinstvena zaokrožena oblika zagotavljajo enakomerno razporeditev zraka po celotni pečici.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Levo spredaj indukcijsko grelo, Ø 180 mm, 2000 W
Desno spredaj indukcijsko grelo, Ø 145 mm, 1600 W
Levo zadaj indukcijsko grelo, Ø 180 mm, 2000 W
Desno zadaj indukcijsko grelo, Ø 210 mm, 2000 W
Energijski razred A
Barva nerjaveče jeklo
Indeks energijske učinkovitosti (EEI prostor za peko) 95,3
Število prostorov za peko 1
Toplotni vir prostora za peko električno omrežje
Prostornina prostora za peko 71 l
Št. električnih kuhalnih mest 4
Tehnologija segrevanja indukcija
Poraba energije za vsako električno kuhalno mesto 172,5 / 171,4 / 172,5 / 179,5 Wh/kg
Poraba energije za kuhalno ploščo 174,0 Wh/kg
Načini ogrevanja FastPreheat, spodnje in zgornje grelo, malo infra grelo, veliko infra grelo, veliko infra grelo z ventilatorjem, spodnje in okroglo grelo z ventilatorjem, okroglo grelo, spodnje grelo in ventilator, WarmPlate, Odtaljevanje, AquaClean
Osvetlitev pečice zadaj
Zasteklitev vrat dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo
Pokazatelj preostale toplote da
Dimenzije (Š x V x G) 60 × 85 × 60 cm
Teža 46 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE štedilnik električni GEIT6C60XPG”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja