Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE štedilnik plinski GKS5C71CLI

488,00 

Na voljo po naročilu

EAN: 3838782648748

Garancija: 5 let

Šifra: GKS5C71CLI-1 Kategorije: ,

Opis

Rešetka iz litega železa
Rešetka iz litega železa bo izboljšala stabilnost in videz plinske kuhalne plošče. Mreža je izjemno trpežna in odporna tudi na najvišje temperature.

Elektronski časovnik z analognim zaslonom (Classico)
Klasična analogna zasnova elektronske programabilne ure je ena od okrasnih točk v liniji. Časovnik omogoča tudi programiranje odloženega začetka in konca kuhanja, ter označi konec kuhanja z zvočnim signalom. Klasična oblika ure skupaj s starimi zlatimi gumbi dopolnjujejo celoten videz peči.

Vedno hladna vrata pečice
Vrata pečice so dvojno zastekljena z odsevnim steklom, zato je zunanja stran vrat vedno hladna. Varna in energijsko varčna vrata omogočajo, da pečica doseže energijski razred A. Notranjost vrat pečice je gladka in ima rob za enostavno čiščenje.

Gorilniki
Posebna postavitev gorilnikov v obliki diamanta omogoča boljši pregled nad procesom kuhanja. Ponuja več prostora za velike lonce, ponve ali vok na dveh večjih in močnejših gorilnikih, ki se nahajata na levi in ​​desni. Oblika litoželezne rešetke sledi funkcionalni postavitvi gorilnikov in estetsko dopolnjuje videz grelne plošče.

Dodatne informacije

Znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE štedilnik plinski GKS5C71CLI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja