Pomoč pri nakupu


KAKO POTEKA NAKUP


IZBEREMO IZDELEK


Izberemo izdelek in ga dodamo v košarico z klikom na " V KOŠARICO"


PREGLED KOŠARICE


Izdelke, ki jih dodajate v košarico, so vam na voljo v zgornjem desnem kotu – »Moja košarica«. S premikom miške čez »Moja košarica«, se vam odpre okno, kjer so izdelki vidni. S klikom na gumb »na blagajno« greste na 1. korak nakupa. Količino oziroma število izdelkov lahko še vedno spreminjate in popravljatetudi takrat ko imate izdelke že v košarici (lahko direktno vpišete količino) s pritiskom na gumb pregled košarice.   Pri pregledu košarice lahko, v za to posebej pripravljeno okno, vpišete promocijsko kodo, kodo kupona ali vaš znesek spletnega bonusa in tako dodatno izkoristite ugodnosti


 BLAGAJNA


1. KORAK


Izbirate med možnostjo nakupa kot registriran uporabnik ali kot gost-


2. KORAK


Če ste v prejšnjem koraku izbrali možnost nakupa kot gost, vnesete naslov plačnika. Registriran uporabnik lahko izbira med obstoječim naslovom ali vpiše nov naslov.


3. KORAK


Registriran uporabnik izbira med obstoječim naslovom ali novim naslovom. Gost vpiše naslov dostave.


4. KORAK


Dostava je brezplačna v primeru nakupa nad 50€, v nasprotnem se zaračuna poštnina (Stroški dostave in pakiranja 3.66€)


5. KORAK


Izberete način plačila in sicer "PREKO SPLETNE BANKE OZIROMA PO PREDRAČUNU" ali "NestPay (kreditne kartice/plačilnekartice).


Za nadaljevanje morate izkljukati okence "Prebral sem in strinjam se s Pogoji poslovanja   "


6. KORAK


V zadnejm korako se vam prikažejo podrobnosti naročila. Tukaj potrdite naročilo. če želita karkoli spreminjati, lahko še vedno to storite s premikom miške čez gumb košarice v desnem zgornjem kotu.V katerem koli koraku nakupa (do potrditve nakupa), lahko pregledate in spreminjate količine za izbrane artikle.