Pomoč pri nakupu


KAKO POTEKA NAKUP?

 

1. IZBEREMO IZDELEK

Izberemo izdelke in jih dodamo v košarico s klikom na »V košarico«.

 

2. PREGLED KOŠARICE

Izdelke, ki jih dodajate v košarico, so vam na voljo v zgornjem desnem kotu – »Moja košarica«. S klikom na »Moja košarica«, se vam odpre okno, kjer so vidni izdelki v košarici. S klikom na gumb »Blagajna« se pomaknete v proces nakupa. Količino izdelkov lahko še vedno spreminjate in popravljate tudi takrat, ko imate izdelke že v košarici. Pri pregledu košarice lahko, v za to posebej pripravljeno okno, vpišete promocijsko kodo, kodo kupona ali vaš znesek spletnega bonusa in tako dodatno izkoristite ugodnosti.

 

3. BLAGAJNA


1. Korak

Izbirate med možnostjo nakupa kot registriran uporabnik ali kot gost.


2. korak

Če ste v prejšnjem koraku izbrali možnost nakupa kot gost, vnesete naslov plačnika. Registriran uporabnik lahko izbira med obstoječim naslovom ali vpiše nov naslov.


3. korak

Registriran uporabnik izbira med obstoječim naslovom ali novim naslovom. Gost vpiše naslov dostave.


4. korak

Izberete način plačila in sicer »Po povzetju«, »Preko spletne banke oziroma po predračunu« ali »Plačilne kartice / Kreditne kartice«.


5. korak

V zadnjem koraku potrdite naročilo. Za oddajo naročila obkljukate polje in kliknete na »Oddajte naročilo«. Z oddajo spletnega naročila se strinjate z izbiro načina plačila in s Pogoji poslovanja. S tem je povezana obveznost plačila podjetju in strinjanje s splošnimi pogoji poslovanja.


Lendava, 24.2.2020