Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

BOSCH sušilni stroj s toplotno črpalko WQG233D1BY Serie 6

1.080,00 

Dostava izdelka: 5-7 delovnih dni

Garancija: 5 let

Šifra: WQG233D1BY Kategorije: ,

Opis

Sušilni stroj s toplotno črpalko z A+++ prihrani energijo, njegov senzor AutoDry pa ve, kdaj je vaše perilo pripravljeno, kar preprečuje pregrevanje in ščiti vaša oblačila.

  • EasyClean: preprosto dosegljivi filtri za ostanke vlaken in niti ohranjajo energijsko učinkovitost vašega pralno-sušilnega stroja.
  • AutoDry: samodejno posuši do želene stopnje suhosti.
  • Možnost polovičnega polnjenja: optimizira nastavitve sušenja (polnjenje in trajanje) za majhne količine.
  • AntiVibration Design: izjemno stabilen in zelo tih zaradi posebne zaščite pred vibracijami.
  • Programi za posteljnino z vzvratno vrtljivim bobnom: popolni rezultati sušenja tudi pri mešanem polnjenju z velikimi in majhnimi kosi.

Easy CleanZakaj bi praznjenje filtra za kosmeostanke vlaken in niti pomenilo sitnost? Funkcija EasyClean s filtri v preprosto dosegljivih predelkih znatno olajša redno čiščenje vaše naprave.

AutoDryV sušilni ali pralno-sušilni stroj naložite do deset kilogramov perila in AutoDry ga bo obdelal na želeno raven suhosti – ne glede na to, ali želite dovolj suho za likanje ali ekstra suho in pripravljeno za zlaganje. Senzorji nenehno merijo temperaturo in preostalo vlago ter oblačila ščitijo pred previsokimi temperaturami in prekomernim sušenjem. Naj bo vaše perilo vsakič popolnoma suho.

Možnost polovičnega polnjenjaMožnost polovičnega polnjenja: optimizira nastavitve sušenja (polnjenje in trajanje) za majhne količine.

AntiVibration DesignInovativne stranske stene AntiVibration so posebej zasnovane, da nudijo večjo stabilnost in optimalno omilijo vibracije. Ojačana izolacija obenem uravnava raven hrupa, po zaslugi česar so pralni stroji Bosch še posebej tihi, tako da lahko med njihovim delovanjem nemoteno spite.

Vzvratno vrtljiv bobenUstavite zapletanje posteljnine v sušilnem stroju! Bosch sušilniki s programom za posteljnino obračajo posteljnino v obeh smereh, s čimer preprečijo, da bi se zapletala, zahvaljujoč velikemu bobnu s sistemom vzvratno vrtljivih bobnov. Tako lahko vso veliko in majhno posteljnino posušite skupaj, hkrati pa dobite popolne rezultate sušenja.

Okolju prijazen plinNaši novi sušilni stroji so opremljeni z novim in okolju bolj prijaznim hladilnim sredstvom, R290. To je najbolj okolju prijazno naravno hladilno sredstvo na svetu, ki je na voljo na tržišču.

 

 

Občutljiv sistem sušenjaPo zaslugi občutljivega sistema sušenja se perilo posuši z blagim toplim zrakom, ki prihaja z vseh strani, zaobljena oblika reber Soft pa poskrbi za to, da se perilo v stroju nežno premeša in ne leži plosko na tkanini prijazni površini bobna. Rezultat je mehko perilo brez gub.

Anti-crease: perilo se ob zaključku programa avtomatsko zrahlja in se ne mečka.

Hitro sušenje 40’Hitro sušenje v 40-ih minutah, primerno za manjše količine sintetičnih vlaken in tankih tkanin, izjemno natančen sistem upravljanja temperature ter spremljanje stopnje suhosti in vlažnosti oblačil v realnem času omogočajo, da oblačila nadenete takoj po zaključku sušenja.

 

 

Dodatne informacije

Znamka