Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

Postopek nakupa v spletni trgovini

Nakup izdelkov v spletni trgovini BIGBOOM.eu je preprost.

Spletni nakup v spletni trgovini www.bigboom.eu se lahko opravi kot gost ali kot registriran uporabnik. V kolikor še niste registrirani ali pa registracije ne želite opraviti lahko nakupujete kot gost. Postopek nakupa za registrirane uporabnike je enak postopku nakupa kot gost z eno izjemo t.j. registracija uporabnika.

Registracija uporabnika poteka tako, da kliknete na zeleni gumb “Račun”. Po tem se vam bo na zaslonu prikazalo polje za registracijo v katerega morate vpisati izbrano uporabniško ime, e-poštni naslov in geslo.

V primeru registracije se osebni podatki hranijo, kot je navedeno na straneh Pogojih poslovanja in Varnost osebnih podatkov.

1. Iskanje izdelka

Če želite poiskati določen izdelek, lahko to storite na dva načina:

  1. V zgornji vrstici menija boste našli iskalno polje, kamor napišete vrsto izdelka, ki ga želite iskati (npr. “hladilnik”) ali pa konkretno ime izdelka (npr. “Gorenje hladilnik”). Prikaže se eden ali več izdelkov, ki se sovpadajo z vnesenim pojmom.
  2. V zgornjem meniju izberete glavno kategorijo artiklov, za katere se zanimate (npr. “Bela tehnika”, ), in nato izbor še bolj omejite po danih podkategorijah (npr. “Bela tehnika > Hladilniki”). Pokazali se vam bodo vsi izdelki v izbrani kategoriji.

2. Izbira izdelka

S klikom na sliko izdelka se pokažejo podrobnejše informacije. Izberite število kosov in kliknete zeleni gumb “V košarico”. Izdelek bo prestavljen v nakupovalno košarico.

Nato lahko nadaljujete z nakupom drugih izdelkov ali pa preidete v košarico za dokončanje nakupa.

3. Zaključek nakupa

V nakupovalni košarici lahko s klikom na zeleni gumb “Nadaljuj na blagajno” preidete v postopek zaključka nakupa.

4. Podatki plačila in dostave

Na strani “Zaključek nakupa” izpolnite svoje kontaktne podatke in podatke o naslovu za dostavo.

Izbirno lahko dodate opombe naročila in promo kodo kupona za popust, ki ste jo prejeli predhodno. Popust se obračuna s klikom na “Kliknite tukaj za vnos kode”, vpisom kode kupona v zahtevano polje in klikom na zeleni gumb “Unovči kupon”. Promo kode so lahko omejene s časom veljavnosti, številom in vrednostjo.

5. Način plačila

V tej točki izberete način plačila:

  1. Plačilo s plačilno kartico (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron in Activa);
  2. Neposredna bančna transakcija (plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun.);
  3. Plačilo po povzetju (plačilo z gotovino po povzetju).
  4. Obročno plačilo Leanpay. Splošni pogoji uporabe storitev Leanpay.

6. Pregled in oddaja naročila

Pred oddajo naročila označite, da ste prebrali in se strinjali s pogoji poslovanja spletne strani in s klikom na zeleni gumb “Pregled naročila” nadaljujete na pregled vašega naročila, kjer lahko preverite podatke, ki ste jih izpolnili za potrebe obdelave naročila.

V primeru napačnega vnosa, lahko napake popravite s klikom na povezave “Uredi plačnika”, “Uredi dostavo” in “Uredi način plačila”. V kolikor želite spremeniti količino naročenega blaga ali blago odstraniti iz košarice, kliknite na povezavo “Nazaj v košarico”.

Nakup zaključite s klikom na zeleni gumb “Oddaj naročilo”.

Prikaže se potrditev nakupa, hkrati prejmete tudi sporočilo o potrditvi nakupa s povzetkom nakupa na e-naslov, katerega ste vpisali v podatkih plačila in dostave.

Pri izbiri plačila s kreditno kartico ste ustrezno preusmerjeni na vmesnik, kjer do konca izvedete plačilo in se vam po uspešno izvedenem plačilu prikaže potrditvena stran nakupa. Hkrati na vpisan e-naslov prejmete povzetek naročila.

Z vašo potrditvijo in izvedbo naročila vam bomo po obdelavi naročila poslali elektronsko sporočilo o potrditvi vašega naročila.

Pred potrditvijo bomo naročilo pregledali in vas v primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave poklicali na telefonsko številko, ki ste jo vnesli v postopku nakupa.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko potrdite naročilo. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, ki so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče. Z oddajo naročila jamčite za točnost podatkov in hkrati potrjujete pogoje poslovanja ter jih nepreklicno in izključno priznavate in sprejemate kot sestavni del vašega naročila.

Potrjeno naročilo oziroma sklenjena pogodba se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja AGRO Lindau d.o.o., Ulica heroja Mohorja 11, 9220 Lendava.

Kopijo pogodbe lahko pridobite z zahtevo na e-naslov info@bigboom.eu.

Lendava, 22. 6. 2024