Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

Dostava

BIGBOOM.eu (ponudnik) se trudi izdelke dostaviti v obljubljenem roku. Izdelke dostavljamo v večini primerov s Pošto Slovenije, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Dostava je popolnoma varna in za vse nakupe mogoča samo na naslovu v Sloveniji. Hitra ali osebna dostava je mogoča samo na območju določenih mest.

Za nakupe izven Slovenije je možen osebni prevzem blaga na naslovu ponudnika.

Nevarnost za izgubo ali poškodovanje odposlanega blaga preide s ponudnika na kupca, ko ta blago fizično prejme ali ko blago fizično prejme tretja oseba, ki ni prevoznik in jo v ta namen imenuje kupec. Če je kupec naročil prevoz pri prevozniku, ki ga ni ponudil ponudnik, preide nevarnost za uničenje ali poškodovanje blaga ne glede na to na kupca ob dostavi blaga prevozniku.

1. Dobavni roki

Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi, bo blago odpremljeno z naše strani v roku 5-10 delovnih dni. Če katerega od naročenih izdelkov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena naslednji delovni dan, ko izdelek prejmemo na zalogo. V kolikor izdelek trenutno ni na zalogi, bomo o roku izdobave stranko sprotno obveščali.

Po prejemu vašega naročila oziroma potrditve plačila (*) začnemo z aktivnostmi za pošiljanje oziroma pripravo vašega naročila. Ko je pošiljka pripravljena, prejmete elektronsko pošto.

* pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prejemu informacije o prilivu sredstev na naš transakcijski račun.

2. Strošek dostave

Strošek dostave je naveden v objavi za posamezni izdelek in se vedno informativno izpiše ter prišteje tudi v spletni košarici, pred in ob oddaji naročila.

Cenik dostave za vsak kos izdelka: 4,00 € z DDV

Vnos blaga v stanovanje: 16,00 € z DDV

Poskrbimo lahko tudi za odvoz vašega starega aparata, ki je pripravljen za zamenjavo.

Cenik odvoza starega aparata: 16,00 € z DDV

3. Čas dostave

Dostava se vrši med tednom in v soboto v dopoldanskem času do 12.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila.

Če vas v času dostave ni doma, bo kurir/dostavljavec dostavne službe pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem na najbližji prevzemni enoti.

Lendava, 03. 06. 2024