Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRK720EAXL4

799,00 

EAN: 3838782572814

Garancija: 5 let

Šifra: NRK720EAXL4 Kategorije: , ,

Opis

Tehnologija NoFrost Plus
Nič več odtaljevanja. Nič več izsušene hrane.
Sodobna NoFrost Plus tehnologija v zamrzovalnem delu preprečuje nastajanje leda in nabiranje sreža na živilih ter v hladilnem delu preprečuje, da bi se hrana izsušila, saj ohranja njeno vlažnost in svežino. Tako omogoča varčno delovanje, večjo preglednost in popolno izrabo prostora, hkrati pa ni več zamudnega odtaljevanja in čiščenja.

Inverterski kompresor InverterCompressor
Stabilni, tihi in zdržljivi
Eden od razlogov za tako visoko energijsko učinkovitost hladilnikov ION generation se skriva v notranjosti aparata. Inverterski kompresor InverterCompressor svoje delovanje prilagaja natančno izmerjeni temperaturi v hladilniku Z naraščanjem temperature v notranjosti hladilnika ob odpiranju vrat, se hlajenje samodejno okrepi. S tem se izognemo prevelikemu nihanju temperature in s tem hitrejšemu kvarjenju živil. Inverterski kompresor maksimalno delovanje doseže precej hitreje kot običajni kompresor, zato je učinkovitost zelo visoka. Deluje tiho, stabilno in dolgotrajno.

Osvetlitev LedLight
Pregleden in učinkovit
Varčna LED osvetlitev v obliki traku na stropu hladilnika je visoko energijsko učinkovita, ima bistveno daljšo življenjsko dobo in porabi manj električne energije.

Program EcoMode
Energijski prihranki
Kadar ste dlje časa odsotni ali na počitnicah, namesto vas poseben program EcoMode dodatno poskrbi za ekonomično rabo električne energije.

Funkcija FastFreeze
Hitrejše zamrzovanje
Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24 °C.

E energijski razred
Energijska učinkovitost
Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

MultiFlow 360°
Idealna mikroklima na vsaki polici
Prezračevalni sistem MultiFlow 360° enakomerno porazdeli zrak v hladilnem delu in zagotovlja optimalno kroženje zraka, ter s tem najboljše pogoje za shranjevanje hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

VRSTA HLADILNIKA SAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
ENERGIJSKI RAZRED E
PROSTORNINA HLADILNI DEL 345 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL 150 L
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 298 KWH
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST DA
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA 10 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH 12 H
CONA SVEŽINE DA
VIŠINA 200 CM
BARVA SIVA
GARANCIJA 5 LET
GLOBINA 694 CM
ŠIRINA 70,4 CM
INVERTERSKI KOMPRESOR DA
EMISIJA HRUPA 39 DB
RAZRED EMISIJE HRUPA C
ODPIRANJE VRAT LEVO/DESNO
POVEZLJIVOST WI-FI NE
KLIMATSKI RAZRED N: +16 DO +32°C SN: +10 DO +32°C ST: +18 DO +38°C