Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE mikrovalovna pečica vgradna BM201AG1X

239,00 

EAN: 3838782611124 Šifra: BM201AG1X Kategorije: ,

Opis

AquaClean
Samodejno čiščenje brez detergentov
Notranjost pečice je mogoče enostavno očistiti zahvaljujoč funkciji AquaClean. V posodo nalijte vodo, jo postavite v pečico in aktivirajte program AquaClean. Nastala para bo zmehčala umazanijo na stenah pečice. Po koncu programa pečico preprosto obrišite z vlažno krpo.

AutoProgrammes
Programi za nepredvidljive situacije
Prednastavljeni programi olajšajo kuhanje določenih vrst hrane, kot so kokice, piščančji medaljončki, pica, testenine itd. Preprosto izberite vrsto hrane in vnesite težo, pečica pa bo samodejno prilagodila moč in čas kuhanja.

Ključavnica za otroke
Za varen dom
Mikrovalovno pečico lahko zaklenete in s tem onemogočite, da bi jo uporabljali otroci, kadar niste v varni bližini.

Žar
Do popolne skorjice brez veliko truda
Sedaj boste lahko vašim jedem enostavno dodali popolno skorjico. V kombinaciji z mikrovalovi, je žar mogoče uporabiti za posebej hitro kuhanje. Ob polovičnem času kuhanja, vas bo pečica opozorila, da jed obrnete in tako zagotovite, da bo zapečena enakomerno. Za posebej hrustljave užitke!

InoxTerior
Notranjost iz nerjavnega jekla za vrhunske rezultate
Notranjost iz nerjavnega jekla omogoča boljše kroženje mikrovalov, zaradi česar so tudi učinki pečenja odlični, enostavnejše pa je tudi čiščenje pečice.

Mikrovalovi in žar
Kombinacija mikrovalov in žara
Združite prednosti mikrovalovne pečice in žara, ter odkrijte nove možnosti kuhanja. Presenečeni boste, kako hitro lahko skuhate majhne kose mesa, pico in številne druge jedi, a kljub temu dobite hrustljavo skorjico.

Varnostno stikalo
Vedno varni
Varnostno stikalo zagotavlja, da je uporaba mikrovalovne pečice popolnoma varna. Kuhanje ali katerakoli druga funkcija se v primeru odprtja vrat nemudoma ustavi.

SmartDisplay
Napredni LED zaslon
Eleganten in jasno pregleden LED upravljalni zaslon, vam omogoča spremljanje kuhanja ali pogrevanja v mikrovalovni pečici. Odštevalnik časa prikazuje preostali čas delovanja pečice in kateri program ali način kuhanja je v teku.

SmartStart
Nepogrešljivo hitro segrevanje
Aktiviranje funkcije SmartStart z enim dotikom, se bo izkazala za posebej uporabno v primerih, ko res ne morete čakati na topel obrok. Z drugim pritiskom enostavno podaljšajte čas za 30 sekund.

StepBake
Koračno pečenje
Funkcija koračnega pečenja je idealen pomočnik za pripravo jedi, ki zahtevajo kuho z različnimi temperaturami. Željene temperature nastavite vnaprej in v procesu pečenja se bodo spreminjale samodejno.

Timer
Odštevanje časa delovanja
Pri Gorenje mikrovalovnih pečicah lahko nastavite čas delovanja – do 95 minut, odvisno od modela. Odštevalnik časa jasno spremlja in prikazuje, koliko časa je še ostalo do zaključka kuhanja, gretja ali odmrzovanja.

WarmPlate
Vrhunska postrežba v udobju vašega doma
WarmPlate je še eden izmed priročnih prednastavljenih programov. Z vklopom programa boste segreli krožnike, hkrati pa preprečili izgubo okusa hrane ob serviranju in zagotovili, da bo hrana tako okusna, kot mora biti.

Vrtljiv krožnik
Enakomerno kuhanje in pogrevanje
Popolno kuhanje in pogrevanje brez hladnih območij. Nenehno vrtenje krožnika omogoča mikrovalovni pečici učinkovito in enakomerno segrevanje hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Prostornina 20 l
Premer krožnika 24.5 cm
Barva nerjaveče jeklo
Višina 38.8 cm
Širina 59.5 cm
Višina za vgradnjo 38 cm
Širina za vgradnjo 56.8 cm
Globina vgradnje 56 cm
Žar ne
Žar+mikrovalovna pečica ne
Moč žara 1100 W
Zmogljivost mikrovalov 1000 W
Vroči zrak / Topel zrak da
Parno ogrevanje da
Odmrzovanje da
Zaslon da
Ure da
Signalna ura da
Število stopenj zmogljivosti 5
Otroška varovalka da
Odpiranje vratc Levi
Brez prstnih odtisov ne
Notranja površina nerjaveče jeklo
Nadzor elektronsko
Avtomatski program da