Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE ožemalnik CJ40W

30,00 

Ni na zalogi

EAN: 3838942997228

Garancija: 2 leti

Šifra: CJ40W Kategorije: ,

Opis

Sočno in zdravo
Vitamini, ki jih dnevno zaužijemo, so izredno pomembni za naše telo, predvsem ko je naš imunski sistem izpostavljen razhajajočim virusom. Različni sokovniki in ožemalniki so v takšnem primeru naši zavezniki, priprava vitaminskih napitkov pa pomemben del vsakdana. To opravilo si poenostavite in naredite prijetnejše z Gorenjevimi sokovniki in ožemalniki.

Kakor želite
Z Gorenjevim stiskalnikom je priprava svežega in zdravega soka preprosta. Nastavljiva odprtina za pulpo vam omogoča pripravo bodisi soka z več pulpe (a brez koščic) bodisi čistega soka brez pulpe in koščic.

Vedno urejen kuhinjski pult
Z varnostnim pokrovom ter priključno vrvico, ki se navije in shrani v ohišju aparata, boste brez skrbi, delovna površina po bo urejena. Navijalnik priključne vrvice je vgrajen v podstavek aparata in omogoča povsem preprosto spravljanje priključne vrvice.

Brez nenadzorovanih premikov
Da ožemalnik med delovanjem ostane na svojem mestu, je potrebna dobra arhitekturna zasnova. Gumijaste nogice na dnu zagotavljajo, da se aparat med delovanjem ali odstranjevanjem vrča ne premika.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Material plastika
prostornina posode 1 l
Dvosmerno vrtenje / Dvosmerna da
Pokrov da
Barva bela
Vhodna moč 40 W

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE ožemalnik CJ40W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja