Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE pečica vgradna pirolitična BOP737E20XG

419,68 

EAN: 3838782380204 Šifra: BOP737E20XG Kategorije: ,

Opis

Oblika HomeMade Plus
Idealna pečica za profesionalne rezultate
Pečica, zdaj še prostornejša, uspešno posnema tradicionalne obokane peči na drva. Ovalna oblika notranjosti omogoča optimalno kroženje zraka, ki živila zaobjame v celoti, jedi so zato znotraj nežne in sočne in na zunaj neverjetno hrustljave. Prednost je še boljše kroženje zraka, razporejenega po 70-litrski notranjosti z vdolbinicami, kar zmanjšuje pojav hladnih predelov in zagotavlja enakomerno zapečenost. Posebna dinamika kroženja zraka omogoča odlične pogoje za profesionalno pečenje na enem ali na več pekačih hkrati.

Samočistilna funkcija višjega razreda
Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500 °C poskrbi, da je pečica temeljito očiščena in brez maščobnih madežev. Ko se pečica ohladi, le še z vlažno krpo obrišete morebitne ostanke pepela. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut – odvisno od modela pečice; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Še posebej pomembno je, da je pečica čista brez uporabe kakršnihkoli detergentov. Maksimalno trajanje in intenzivnost pirolitičnega čiščenja s 150-minutnim programom zagotavljajo vsi modeli pečic Gorenje Superior in izbrani modeli Gorenje Advanced.

Več jedi, naenkrat
Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka pomagata uresničiti najtežji izziv: naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj. Premišljena porazdelitev zraka zagotavlja, da je na vsaki ravni hrana pečena enakomerno, zahvaljujoč večji prostornini pečice pa je tudi pregled odličen. Razporejanje pekačev na petih različnih nivojih omogočajo modeli Superior Line.

Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka
Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

Več prostora pomeni več svobode pri kuhanju
Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

Učinkovito ravnanje s toploto
Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

Posebej veliki pekači se prilegajo kateri koli pečici
Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

Navzven hrustljave, navznoter mehke jedi
V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

Sijajne površine brez prstnih odtisov
Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

Prihranek časa, prihranek energije
Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Linija Essential Line
Energijski razred A+
Barva izdelka Barva česanega nerjavnega jekla
Barva ročaja Barva česanega nerjavnega jekla
Material čelne plošče Steklo in nerjavno jeklo
Material notranjosti vrat SilverMatte
Vrsta pečice Večsistemska pečica BigSpace – 70 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Uporabni volumen pečice 70 l
Površina največjega pekača 1,316 cm²
Ravna steklena površina vrat Odstranljiva ravna steklena površina vrat
HomeMade Plus kaminska oblika pečice HomeMade Plus kaminska oblika pečice
PerfectGrill PerfectGrill
Upravljanje temperature Mehansko upravljanje
Oblika gumba Pogrezljivi gumbi
Upravljanje IconLed
Načini ogrevanja Konvencionalno, Veliko infra grelo, Okroglo grelo in ventilator, Infra grelo in ventilator, Spodnje grelo in ventilator, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo, Odtaljevanje, FastPreheat, Piroliza, Eko funkcija
Tečaj vrat GentleClose tečaj vrat
Osvetlitev pečice Osvetlitev
Pečenje na več nivojih hkrati Pečenje na več nivojih hkrati
Globok emajliran pekač 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač 1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka Mrežna rešetka
Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom
Termično varovalo za samodejni izklop Termično varovalo za samodejni izklop
Hladilni ventilator Dinamično ohlajevanje pečice plus – DC+
Temperatura pečniških vrat Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro)
Piroliza Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo
SilverMatte SilverMatte
Pločevina odporna na prstne odtise Pločevina odporna na prstne odtise
Poraba energije večsistemska/konvencionalna 0.66 kWh (večsistemska), 0.98 kWh (konvencionalna)
Moč grila 2,700 W
Mere (Š×V×G) 59.7 × 59.5 × 54.7 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G) 63.5 × 66 × 68 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max) 56.4-56.8 × 58.3-60 × 55 cm
Neto teža 34.9 kg
Bruto teža 36.9 kg
Poraba v stanju mirovanja 1 W
Priključna moč 3,300 W

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE pečica vgradna pirolitična BOP737E20XG”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja