Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE pomivalni stroj vgradni GV561D10

425,00 

EAN: 3838782459856

Garancija: 5 let

Šifra: GV561D10 Kategorije: ,

Opis

AquaStop
Pomivalni stroj lahko brez strahu pred poplavo pustite delovati tudi ponoči ali med vašo odsotnostjo. V primeru izlitja vode varnostni sitem AquaStop avtomatsko prepreči nadaljnji dovod vode, istočasno pa črpalka izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. AquaStop deluje ves čas življenjske dobe aparata.

TotalDry
Najboljši modeli pomivalnih strojev navdušujejo s patentirano rešitvijo, ki vašo posodo temeljito posuši ter ji zagotovi popoln lesk! Vrata pomivalnega stroja se namreč po končanem pomivalnem ciklu samodejno odpro, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. Inovativna funkcija je prijazna rešitev za uporabnika, saj je posoda popolnoma posušena in primerno ohlajena, ko ste pripravljeni posodo pospraviti.

Tiho delovanje
Učinkovit motor in posebna zvočna izolacija zagotavljata zelo tiho delovanje pomivalnega stroja. Najtišji Gorenjevi modeli delujejo z 48 dB (evropski standard – dejanski hrup, izmerjen v laboratoriju = 45 dB). Razlika v glasnosti, ki jo zazna človeško uho, znaša 3 dB.

ClickClack sistem
Priročna rešitev za pomivanje večjih loncev, krožnikov ter kozarcev! Gorenjevi pomivalni stroji navdušujejo s dvo nivojskim sistemom prilagajanja košar. Dvig košar bo odslej še enostavnejši, saj je sistem nameščen na obeh straneh košare, obarvan rdeče za boljšo vidljivost in zato omogoča lažje rokovanje. Z ClickClack sistemom boste pridobite več prostora za pomivanje posode različnih velikosti.

3 v 1
Možnost vklopa funkcije 3 v 1 prinaša izjemno prednost, saj stroj v primeru uporabe tabletke prilagodi proces pomivanja in tako dodatno ne porablja sredstva za sijaj. V primeru uporabe praška ali gela se zapora pri porabi sredstva za sijaj sprosti in tako zagotovi najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.

SpeedWash
Pri manj umazani posodi lahko s preprostim pritiskom na gumb skrajšate čas pomivanja določenega programa za polovico tako, da pritisnete na gumb za pospešeno pomivanje – SpeedWash.. Funkcija za pospešeno pomivanje samodejno prilagodi temperaturo in količino vode ter tako zagotovi odličen rezultat pomivanja in sušenja v najkrajšem možnem času.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Vrsta pomivalnega stroja vgradni
Energijski razred da
Poraba električne energije 211 kW.h
Letna poraba vode 2520 l
Število pogrinjkov 11
Število programov 5
Zaslon ne
Odloženi začetek da
Avtomatsko odpiranje vrat da
Avtomatski program ne
Hiter program da
Program za steklo da
Intenzivni program da
Eco program da
Program za otroški pribor da
Kazalnik pomanjkanja soli ne
Kazalnik pomanjkanja polirnega ne
Signal zaključitve da
Aqua stop da
Zaščita pred prelivom da
Glasnost 45 dB
Notranja osvetlitev ne
Upravljalski panel Skrit
Invertni motor da
Višina 81.5 cm
Širina 44.8 cm
Globina 55 cm
Višina za vgradnjo 82 cm
Širina za vgradnjo 45 cm
Globina vgradnje 58 cm
Smart ne

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE pomivalni stroj vgradni GV561D10”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja