Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE pomivalni stroj vgradni GV631E60

359,90 

Ni na zalogi

EAN: 3838782180101 Šifra: GV631E60 Kategorije: ,

Opis

15 min SpeedWash
Čista posoda v le 15 minutah
Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.

TotalDry
Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju
Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.

Košara za pribor SmartFlex
Popolna fleksibilnost vašega pribora
Posoda za pribor SmartFlex omogoča popolno fleksibilnost pri pomivanju pribora. Glede na vaše potrebe lahko uporabljate košaro v celoti ali pa jo razdelite na dva dela, ki ju lahko umestite na različna mesta v spodnjem delu pomivalnega stroja. Na ta način lahko v največji meri izkoristite prostor v stroju in vanj zložite več posode.

Prilagodljive košare
Natančno oblikovana notranjost
Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

AutoProgramme
Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno čista
Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.

ExtraHygiene
Vedno čista steklenička za vašega dojenčka
S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.

QuickIntensive
Hitro vsakodnevno pomivanje
Zahvaljujoč optimizaciji vseh faz pomivalnega cikla lahko pomivalni stroji SmartFlex opravijo z vašo posodo že v 90 minutah. To pomeni, da je lahko poln stroj umazane posode pomit in posušen precej hitreje, kot če bi to počeli ročno, hkrati pa je za to potrebne veliko manj vode in energije. (Pri modelih širine 45 cm je čas trajanja še krajši, 60 min.)

Total AquaStop
Brez skrbi pred izlivom vode
Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Samočistilni filter
Popolna higiena v notranjosti stroja
Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.

60 minutni program
Hiter in učinkovit
Hiter in učinkovit program, zasnovan za vsakodnevno pomivanje manj zasušene posode. S tipko SpeedWash ga lahko skrajšate na 15 minut.

Program za kristalne kozarce
Nežno pomivanje, primerno tudi za kristalne kozarce
S tem posebej razvitim programom za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje SmartFlex nežno poskrbeli za vse vaše steklene kozarce. Zaradi nižje temperature pomivanja je program primeren tudi za kristalne kozarce.

MultiClack sistem
Prilagodljiv vsaki posodi
Preprost 2- ali 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Samočistilni program
Vedno popolnoma čist pomivalni stroj
Čista kad pomivalnega stroja zagotavlja večjo učinkovitost, ki bo vedno izpolnila vaša pričakovanja. Zaženite samočistilni program enkrat mesečno in vam ne bo potrebno ročno čistiti kadi pomivalnega stroja, pršilk in cevi.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Poraba električne energije 93 kW.h
Letna poraba vode 9.9 l
Število pogrinjkov 13
Število programov 5
Zaslon da
Odloženi začetek ne
Preostali čas da
Polovični program ne
Funkcije za tablice da
Samostojno predizpiranje da
Otroška varovalka ne
Avtomatsko odpiranje vrat ne
Avtomatski program ne
Hiter program ne
Program za steklo da
Intenzivni program da
Eco program da
Program za otroški pribor ne
Kazalnik pomanjkanja soli da
Kazalnik pomanjkanja polirnega da
Signal zaključitve da
Aqua stop da
Zaščita pred prelivom da
Glasnost 47 dB
Predal za shranjevanje ne
Število nivojev brizganja 2
Notranja osvetlitev ne
Upravljalski panel Skrit
Brez prstnih odtisov da
Invertni motor ne
Možnost podkonstrukcije ne
Višina 81.7 cm
Širina 59.6 cm
Globina 55.6 cm
Višina za vgradnjo 82 cm
Širina za vgradnjo 60 cm
Globina vgradnje 57 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE pomivalni stroj vgradni GV631E60”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja