Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

GORENJE pomivalni stroj vgradni GV643D60

482,00 

ali
Hitro in enostavno obročno plačilo
Od 12,83 
Vaš mesečni obrok
Obročni izračun
Enostavni nakupi na obroke
Želim, da bi bil moj obrok čim nižji
48 x 12,83 
Poplačati se želim čim prej
3 x 174,50 
Želim izbrati svoje obroke
48 x 12,83 

Leanpay omogoča enostavno nakupovanje na obroke prek spleta. Za plačilo na obroke v košarici izberite Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroška ocene tveganja.

EAN: 3838782606205 Šifra: GV643D60 Kategorije: , ,

Opis

16 pogrinjkov
Dovolj prostora za vso vašo posodo
Pomivalni stroji UltraClean zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.

TotalDry
Popolno posušena posoda
Odlično za hitro sušenje z nizko porabo energije. Po zaključenem pralnem ciklu se vrata pomivalnega stroja le rahlo odprejo, da izpustijo odvečno paro. To omogoči, da svež zrak doseže posodo in se le-ta, tudi plastična, popolnoma posuši.

Zgornja brizgalna ročica
Do 30 % boljši rezultati pomivanja
Dodatna brizgalna ročica, ki se nahaja na vrhu pomivalnega stroja, zagotovlja boljšo prekritost z vodo in skozi izpiranje do 30 % boljše rezultate pomivanja. Vsa posoda in pribor bodo vedno pomiti do popolnosti.

Hitro in učinkovito v 1 uri
Hitro pomita posoda
Učinkovit in hiter program, zasnovan za vsakodnevno pomivanje posode z manj zasušenimi ostanki hrane. Ta program deluje pri 65°C in je končan v 1 uri.

Samočistilni program
Vedno brezhibno čist pomivalni stroj
Da bo učinkovitost pomivanja vedno izpolnila vaša pričakovanja, mora biti kad pomivalnega stroja čista. Enkrat mesečno zaženite samočistilni program in se poslovite od ročnega čiščenja kadi, brizgalnih ročic in cevi pomivalnega stroja.

15 min SpeedWash
Čista posoda v le 15 minutah
Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.

Program ExtraHygiene
Vedno čista steklenička za vašega dojenčka
Program vključuje dodatno spiranje s hladno vodo, ki mu sledi podaljšano pranje z vročo vodo pri 70 °C za odstranitev 99,9 % vseh bakterij. Program posnema proces sterilizacije in je ustvarjen z mislijo na tiste, ki imajo izjemno visoke higienske standarde.

AutoProgramme
Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno čista
Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.

Prilagodljive košare
Natančno oblikovana notranjost
Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne opraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

Energijska učinkovitost D
Prihranite svoj denar
Zahvaljujoč novim optimiziranim programom in pametnim rešitvam, pomivalni stroji Gorenje združujejo vrhunske rezultate pomivanja in sušenja ob nizki porabi energije.

Dozirnik za detergent
Minimalističen drsni dozirnik za detergent
Novi pomivalni stroji Gorenje so opremljeni z minimalističnim drsnim dozirnikom za detergent, iz katerega pomivalna tableta tiho izskoči. Dozirnik se enostavno čisti in omogoča natančnejše odmerjanje detergenta za pomivanje vseh vrst posode.

Eco program
Varčevanje z energijo
Ko izberete program ECO, bo stroj uporabljal nižje temperature pomivanja in izpiranja ter zmanjšal potrebno količino vode, hkrati pa bo učinkovito pomil posodo.

Program za steklo
Nežno pomivanje tudi kristalnih kozarcev
Zahvaljujoč posebej razvitemu programu za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje UltraClean nežno poskrbeli za vso vašo stekleno posodo. Zaradi nižje temperature pranja ga lahko varno uporabljate tudi za pomivanje kristalnih kozarcev.

Priključek za toplo vodo
Višja temperatura, nižja poraba
Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno priključite tudi na toplo vodo (maks. 70 °C). Izbira priključka za toplo vodo skrajša čas programov in zmanjša porabo električne energije pomivalnega stroja. Okolju prijazna in cenovno ugodna rešitev za vašo družino.

MultiClack sistem
Prilagodljiv vsaki posodi
Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Samočistilni filter
Popolna higiena v notranjosti stroja
Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.

SmartControl
Dovolj je samo en dotik
Upravljanje pomivalnega stroja še nikoli ni bilo lažje! Vse kontrole imajo enostavno logiko delovanja od leve proti desni. Vse modele odlikuje bel LED zaslon in upravljanje na dotik. Za začetek postopka pomivanja je dovolj le en dotik.

Zamik vklopa
Čista posoda, nižji račun za elektriko
Nastavite začetek postopka pomivanja za pozneje in pustite, da pomivalni stroj deluje, ko je najbolj priročno, na primer, ko je elektrika cenejša. Posoda bo odlično pomita točno takrat, ko jo potrebujete.

SuperSilent
Tih kot šepet
Najbolj tihi pomivalni stroji Gorenje UltraClean delujejo z glasnostjo, ki ustreza glasnosti šepeta med dvema osebama. Izjemno tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pomivanja.

Teleskopska tretja košara
Prilagodljivost na dosegu roke
Prilagodljiva širina tretje košare, ki je namenjena za jedilni pribor, je nameščena na vrhu kadi, kar doda uporabni prostor in vsestranskost pomivalnega stroja. Širino je mogoče prilagoditi glede na to, koliko prostora potrebujete.

Total AquaStop
Brez skrbi pred izlivom vode
Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

SimpleControl
Preprosta izbira pravega programa
Ergonomsko oblikovana nadzorna plošča omogoča odličen pregled in nadzor nad postopkom pomivanja ter izbranimi nastavitvami. Omogoča preprosto izbiro pravega programa in drugih posebnih nastavitev.

Dodatne informacije

Znamka

Tehnične specifikacije

Energijski razred D
Razred hrupa B
Učinkovitost pomivanja A
Učinkovitost sušenja A
Max. temperatura dotočne vode 70 °C
Motor Asinhronski enofazni motor
Pokazatelj izbranega programa Pokazatelj izbranega programa
Upravljanje Na dotik
Senzorji Senzor za nivo vode, Senzor motnosti
Glavne temperature pomivanja 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Število programov 6 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Program Higiena; Kristalni kozarci; 1h pomivanje
Referenčni programi 1
Število pogrinjkov 16 pogrinjkov
Shranjevanje lastnih programov Pomnjenje zadnjih nastavitev
Avtomatski program Avtomatski program
Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
Samočistilni program Samočistilni program
Uporaba tablete 3 v 1 Uporaba tablete 3 v 1
Pokazatelj izbranega programa Pokazatelj izbranega programa
Indikator končanja pomivanja Svetlobno – zvočni signal
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Ima
Montaža panelnih vrat Možna kot dodatek
Zakasnitev začetka pomivanja Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur
Število košar 3
Sistem zgornje košare MultiClack
Število nivojev brizganja 5
Število brizgalnih ročic 3
Samočistilni filter Samočistilni filter
Zgornja košara Široka mreža; Levo zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Desno zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Zložljivo/deljivo CupHolder držalo za skodelice; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce; Široko stojalo za nože; 3 držala za skodelice
Spodnja košara Široka mreža; Zložljiva/deljiva zadnja držala
Zgornji pladenj Deljiv in odstranljiv; S teleskopskimi vodili; Ročaj; Plastični ročaj; Odstranljivi; Brez logotipa
Zaščita pred prelitjem Popolni AquaStop
Sistem diagnosticiranja napak Sistem diagnosticiranja napak
Material kadi Inox kad
Poraba vode na cikel za program Eco 11 l
Poraba električne energije na cikel za program Eco 40-60°C 0,85 kWh
Poraba električne energije na 100 ciklov 85 kWh
Trajanje Eco programa 175 min
Nivo hrupa 44 dB
Poraba v stanju mirovanja 0,49 W
Zakasnitev vklopa 3,99 W
Nastavljiva višina 74 mm
Material brizgalne ročice Plastika
Napetost 220-240 V
Mere (Š×V×G) 59,8 × 81,6 × 55,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G) 64 × 88 × 66,5 cm
Mere vgradne odprtine (Š×V×G) 60 × 82 × 55,5 cm
Neto teža 31,5 kg
Bruto teža 33,5 kg
Priključna moč 1.900 W
Nazivni tok varovalke 10 A