Bela tehnika  |  Mali gospodinjski aparati  |  Televizorji

Bela tehnika

Gorenje Popolnoma vgradni pomivalni stroj GV693C60UVAD

650,00 

Dostava izdelka: 3-5 delovnih dni

Garancija: 5 let

Šifra: GV693C60UVAD Kategorije: ,

Opis

Opis

Vrsta izdelka: Popolnoma vgradni pomivalni stroj
Energijski razred: C
Število pogrinjkov: 16 pogrinjkov
Število košar: 3
Zaščita pred prelitjem: Popolni AquaStop
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat: TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
IonTech: IonTech
Motor: Inverterski motor PowerDrive
Mere (Š×V×G): 59,8 × 81,6 × 55,5 cmEnergijski razred: C
Razred hrupa: B
Učinkovitost pomivanja: A
Učinkovitost sušenja: A

Učinkovitost

Max. temperatura dotočne vode: 70 °C
Motor: Inverterski motor PowerDrive

Upravljanje

Wi-Fi upravljanje: Integriran
Pokazatelj izbranega programa: Pokazatelj izbranega programa
Upravljanje: Na dotik
Statusna lučka: Status LedLight

Programi

Senzorji: Senzor za nivo vode, Senzor motnosti
Glavne temperature pomivanja: 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Število programov: 7 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Program Higiena; Kristalni kozarci; 1h pomivanje; Nežno pomivanje
Referenčni programi: 2

Značilnosti

Število pogrinjkov: 16 pogrinjkov
IonTech: IonTech
Shranjevanje lastnih programov: Pomnjenje zadnjih nastavitev
Avtomatski program: Avtomatski program
Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja): Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat: TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
Samočistilni program: Samočistilni program
Uporaba tablete 3 v 1: Uporaba tablete 3 v 1
Pokazatelj izbranega programa: Pokazatelj izbranega programa
Indikator končanja pomivanja: Svetlobno – zvočni signal
Pokazatelj preostalega časa pomivanja: Ima
Montaža panelnih vrat: Možna kot dodatek
Dodatna higiena z UV tehnologijo: Dodatna higiena z UV tehnologijo
Ionizator: Ionizator
Integriran avtomatski dozirni sistem: Integriran avtomatski dozirni sistem
Cona za intenzivno pomivanje: Cona za intenzivno pomivanje
SmartDry: SmartDry

UseLogic tehnologija

Zakasnitev začetka pomivanja: Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Oprema

Število košar: 3
Sistem zgornje košare: MultiClack
Število nivojev brizganja: 5
Število brizgalnih ročic: 3
Samočistilni filter: Samočistilni filter
Osvetljena notranjost: Notranja osvetlitev
Zgornja košara: Široka mreža; Ročaj; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Levo zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Desno zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Zložljivo/deljivo CupHolder držalo za skodelice; Vodila s krogličnimi ležaji; 1 zložljiva posoda za steklo; Zložljiva držala; Držalo za kozarce za vino iz TPE materiala; Deljiva držala; 4 držala za skodelice; 2 široka stojala za nože
Spodnja košara: Ozka mreža; Ročaj; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/deljiva zadnja držala; Zložljiva/deljiva zadnja vinska polica; Visoka košara z debelejšo sprednjo-zgornjo horizontalno žico; 4 zložljiva/deljiva zadnja držala
Zgornji pladenj: Deljiv in odstranljiv; S teleskopskimi vodili; Ročaj; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Odstranljivi; Brez logotipa

Varnost

Zaščita pred prelitjem: Popolni AquaStop
Sistem diagnosticiranja napak: Sistem diagnosticiranja napak
Material kadi: Inox kad

Podatki porabe

Poraba vode na cikel za program Eco: 9,6 l
Poraba električne energije na cikel za program Eco 40-60°C: 0,76 kWh
Poraba električne energije na 100 ciklov: 76 kWh
Trajanje Eco programa: 200 min
Nivo hrupa: 39 dB
Poraba v stanju mirovanja: 0,49 W
Zakasnitev vklopa: 3,99 W
Pripravljenost v omrežju: 1,99 W

Tehnični podatki

Nastavljiva višina: 74 mm
Material brizgalne ročice: Plastika
Napetost: 220-240 V
Mere (Š×V×G): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 88 × 66,5 cm
Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 60 × 82 × 55,5 cm
Neto teža: 34 kg
Bruto teža: 36 kg
Priključna moč: 1.900 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Šifra: 739638
EAN koda: 3838782607820

Pametno doziranje: Ta edinstvena rešitev SmartDosing vam prihrani čas, detergent in energijo! Detergent preprosto nalijte v posodo, kar zadostuje za pomivanje do enega meseca, kar je v povprečju 20 ciklov pomivanja. Glede na izbrani program bo pomivalni stroj samodejno doziral pravo količino detergenta. Posoda je odstranljiva in enostavna za čiščenje.
ExtraHygiene z UV tehnologijo: Pravi antibakterijski učinek tudi pri nižjih temperaturah pomivanja (npr. Eco 55°C). Funkcijo UV,ki je nameščena v hidravlični sistem, aktivirate s tipko UV. Uporablja se lahko pri Eco, Auto, Intensive, Daily, Night,Hygiene in odstrani do 99,9 % bakterij in virusov.
SmartUltra Dry: Popolnoma suha posoda. Nova tehnologija SmartDry s posebnim ventilatorjem se aktivira po vsakem ciklu pomivanja, da odstrani vročo paro. Para se spremeni v vodo in se usmeri nazaj v kad. Vrata pomivalnega stroja se samodejno odprejo, tako da vsa posoda, tudi plastična popolnoma posuši.
16 pogrinjkov: Pomivalni stroji UltraClean zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.
ConnectLife: Poenostavite si življenje in upravljajte ter spremljajte vaš pomivalni stroj prek aplikacije na vaši mobilni napravi. Daljinsko upravljanje, mobilna obvestila o aparatu in servisni zahtevki so funkcije, ki vam pomagajo lažje in hitreje upravljati vse funkcije pomivalnega strja, kjer koli že ste.
ConnectLife – Nadzorna plošča naprave: S pomočjo aplikacije za nadzor pomivalnega stroja bo vaše življenje manj stresno.
ConnectLife – Servisni zahtevki: Če se pojavijo težave z vašim pomivalnim strojem, jih lahko enostavno rešite preko aplikacije z dostopom do naše baze podatkov »Pogosta vprašanja«. Če tam ne najdete odgovora in težave ne rešite sami, se lahko obrnete na našo podporno službo neposredno iz aplikacije. Še bolj priročno je, da vam ni treba razmišljati o modelu in serijski številki vašega pomivalnega stroja, ki sta potrebna za servis, saj bodo vsi potrebni podatki o aparatu poslani neposredno iz aplikacije.
Hitro in učinkovito v 1 uri: Učinkovit in hiter program, zasnovan za vsakodnevno uporabo za pomivanje posode z manj zasušenimi ostanki. Ta program deluje pri 65°C in je končan v 1 uri.
Inverter PowerDrive motor: Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.
Intensive CleanZone: Novi modeli pomivalnih strojev Gorenje imajo odlično rešitev za najtrdovratnejše madeže in zasušene ostanke hrane: dve zmogljivi in visoko učinkoviti šobi, nameščeni na spodnji strani kadi. Z uporabo vode pod visokim pritiskom učinkovito pomijejo najtrdovratnejše madeže, kot nalašč za pomivanje loncev, ponev in pekačev.
IonTech: Vsi poznamo neprijeten vonj, ki prihaja iz pomivalnega stroja, v katerega že nekaj dni zlagamo posodo, a še ni povsem poln. Napredna tehnologija IonTech v Gorenjevih pomivalnih strojih deluje po principu naravnega procesa ionizacije ter na naraven način odstrani neprijetne vonjave in ohranja svežino v vašem pomivalnem stroju, tudi ko je ta že skoraj poln umazane posode.
Košara z drsnimi vodili: Enostavno in hitro polnjenje posode, z gladko drsečo zgornjo košaro. Polnjenje in praznjenje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno, zahvaljujoč uporabniku prijaznim vodilom krogličnih ležajev na zgornji košari.
Držalo za vinske kozarce: Kozarce za vino postavite na varen namenski prostor v spodnjo in zgornjo košaro s pomočjo posebej oblikovanih držal za kozarce. Opremljeni so s posebnim gumijastim materialom, ki objame pecelj kozarca. Primerno tudi za višje kozarce. Njihova prilagodljivost in možnost delitve omogočata postavitev različnega števila kozarcev.
Notranja osvetlitev: Premišljeno razporejena svetila LED elegantno osvetljujejo notranjost pomivalnega stroja ter tako olajšajo zlaganje posode v stroj in jemanje posode iz stroja.
Samočistilni program: Čista kad pomivalnega stroja zagotavlja, da bo zmogljivost pomivanja vedno izpolnila vaša pričakovanja. Enkrat mesečno zaženite program samočiščenja in nikoli več vam ne bo treba ročno čistiti kadi pomivalnega stroja, brizgalnih ročic in cevi.
15 min SpeedWash: Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.
ExtraHygiene: Ta program vključuje dodatno splaknjevanje z hladno vodo, kateremu sleti podaljšan čas pomivanja pri temperaturi 70 °C, kar uniči 99,9% bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije je ustvarjen za vse, ki jim je higiena še posebaj pomembna.
AutoProgramme: Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.
Prilagodljive košare: Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne opraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.
Energijska učinkovitost C: Zahvaljujoč Inverter PowerDrive motorju, optimiziranim programom in pametnim rešitvam pomivalni stroji Gorenje združujejo odlične rezultate čiščenja in sušenja z zelo nizko porabo energije.
Dozirnik za detergent: Novi pomivalni stroji Gorenje so opremljeni z minimalističnim drsnim dozirnikom za detergent, iz katerega pomivalna tableta tiho izskoči. Dozirnik se enostavno čisti in omogoča natančnejše odmerjanje detergenta za pomivanje vseh vrst posode.
Eco program: Ko izberete program ECO, bo stroj uporabljal nižje temperature pomivanja in izpiranja ter zmanjšal potrebno količino vode, hkrati pa bo učinkovito pomil posodo.
Program za steklo: Zahvaljujoč posebej razvitemu programu za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje UltraClean nežno poskrbeli za vso vašo stekleno posodo. Zaradi nižje temperature pranja ga lahko varno uporabljate tudi za pomivanje kristalnih kozarcev.
Priključek za toplo vodo: Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno priključite tudi na toplo vodo (maks. 70 °C). Izbira priključka za toplo vodo skrajša čas programov in zmanjša porabo električne energije pomivalnega stroja. Okolju prijazna in cenovno ugodna rešitev za vašo družino.
MultiClack sistem: Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.
Nočni program: Nočni program, ki pomiva samo s 37 dB glasnosti, je 2dB tišji od standardnega programa pomivanja. Posoda bo do jutra pomita, vašega spanca pa pomivanje ne bo motilo.
Samočistilni filter: Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.
SmartControl: Upravljanje pomivalnega stroja še nikoli ni bilo lažje! Vse kontrole imajo enostavno logiko delovanja od leve proti desni. Vse modele odlikuje bel LED zaslon in upravljanje na dotik. Za začetek postopka pomivanja je dovolj le en dotik.
Zamik vklopa: Nastavite začetek postopka pomivanja za pozneje in pustite, da pomivalni stroj deluje, ko je najbolj priročno, na primer, ko je elektrika cenejša. Posoda bo odlično pomita točno takrat, ko jo potrebujete.
SuperSilent: Najbolj tihi pomivalni stroji Gorenje UltraClean delujejo z glasnostjo, ki ustreza glasnosti šepeta med dvema osebama. Izjemno tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pomivanja.
Teleskopska tretja košara: Prilagodljiva širina tretje košare, ki je namenjena za jedilni pribor, je nameščena na vrhu kadi, kar doda uporabni prostor in vsestranskost pomivalnega stroja. Širino je mogoče prilagoditi glede na to, koliko prostora potrebujete.
Total AquaStop: Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.
Statusna LED lučka: Posebna LED lučka, nameščena na spodnjem delu vrat pomivalnega stroja, ves čas označuje trenutno stanje oz. fazo programa pomivanja posode. Tako v vsakem trenutku veste, ali je vaš pomivalni stroj v fazi pomivanja in ali je cikel pomivanja že končan.
SimpleControl: Ergonomsko oblikovana nadzorna plošča omogoča odličen pregled in nadzor nad postopkom pomivanja ter izbranimi nastavitvami. Omogoča preprosto izbiro pravega programa in drugih posebnih nastavitev.

Vgradna skica
Navodila za uporabo
3D modeli
Navodila za vgradnjo
Navodila za vgradnjo
Energijska nalepka
Informacijski list

Dodatne informacije

Znamka